Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung werkt aan nieuwe lading tablets’

Geschreven door
Geplaatst op14 januari 2015, 12:24 CategorieAndroid

Er schijnen een aantal modelnummers van Samsung-tablets te zijn gelekt, waaruit op te maken is dat het bedrijf meer tablets wil uitbrengen. Er wordt over gezegd dat het opvolgers zijn van de Galaxy Tab-, Galaxy Note- en Galaxy Note Pro-tablets.

Modelnummers Samsung-tablets gelekt

Het is al een geruime tijd stil rondom nieuwe Samsung-tablets. Los van de Samsung Galaxy Tab Active, hebben we de afgelopen periode maar weinig nieuws rondom tablets van de Zuid-Koreaanse fabrikant voorbij zien komen. Waarschijnlijk heeft dat te maken met twee dingen: Samsung heeft zich de laatste maanden meer gericht op phablets en het bedrijf gaat snijden in het productenportfolio, aangezien veel verschillende producten binnen dezelfde, al te volle markt toch niet zo veel geld opleveren als gedacht.

Als we de nieuwe geruchten mogen geloven, dan is Samsung voornemens een aantal nieuwe tablets uit te brengen. Er zijn namelijk een aantal modelnummers van tablets gelekt, naar het schijnt. Dat zijn de Galaxy Tab AS (SM-T350), Galaxy Tab AS (SM-T351), Galaxy Tab AL (SM-T550), Galaxy Tab AL (SM-T551), Galaxy Tab AL Plus (SM-P550), Galaxy Tab AL Plus (SM-P551), Galaxy Tab AS Plus (SM-P350), Galaxy Tab AS Plus (SM-P351). Naast deze modelnummers, is er verder niets naar buiten gekomen qua specs.

Nu denkt de website SamMobile, een gerespecteerd online Samsung-platform, dat we te maken hebben met opvolgers van de Samsung Galaxy Tab 4. De Galaxy Tab AS zou de 7 inch Galaxy Tab 4 opvolgen en de Galaxy Tab AL zou hetzelfde doen voor de 8 en 10.1 inch-versies van de Tab 4. De andere modellen zouden nog wel eens opvolgers kunnen zijn van de Galaxy Note- en Galaxy Note Pro-toestellen, verwacht de website. Vanzelfsprekend zijn er ook nog geen releasedata aangekondigd, aangezien we hier te maken hebben met een lek.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab 4 (10.1)
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.