Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

SanDisk komt met nieuwe usb-stick voor smartphones en tablets

Geschreven door
Geplaatst op5 januari 2015, 18:54 CategorieAccessoires

SanDisk kondigt tijdens CES 2015 de Ultra Dual USB Drive 3.0 aan. Dit is een USB-stick met een micro-USB-aansluiting én een snelle USB 3.0-aansluiting, voor data-overdracht tussen Android-apparaten met On The Go (OTG), pc’s en Macs.

Met de SanDisk Ultra Dual USB Drive 3.0 kunnen mobiele gebruikers sneller bestanden overzetten en ruimte vrijmaken op smartphones en tablets. De stick is via micro-USB aan te sluiten op een compatibel Android-apparaat en geeft direct 64 GB extra opslagruimte. De nieuwe usb-stick is dankzij een inschuifbaar design handig in gebruik en heeft een langere micro-USB-connector, zodat hoesjes van apparaten of beschermkappen van aansluitpoorten geen belemmering vormen.

Met de SanDisk Ultra Dual USB Drive 3.0 is het mogelijk om media over te zetten en te delen via een Android-smartphone of via de micro-USB-poort van een tablet, zonder dat daar kabels, e-mails of draadloze netwerken voor nodig zijn. De stick haalt bij bestandsoverdrachten naar de computer ook USB 3.0-snelheden tot 130 MB/s waarmee gebruikers foto’s, video’s en andere bestanden die ze op hun smartphone hebben gemaakt kunnen overzetten.

De SanDisk Ultra Dual USB Drive 3.0 is wereldwijd verkrijgbaar met capaciteiten van 16 GB tot 64 GB. De adviesprijs ligt tussen de 22,99 en 64,99 dollar. Exacte prijzen in euro’s worden nog bekend gemaakt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.