Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sky Gamblers: Storm Raiders nu ook uit op Android

Geschreven door
Geplaatst op14 januari 2015, 10:48 CategorieAndroid

Ontwikkelaar Atypical Games heeft het iOS-spel Sky Gamblers: Storm Raiders uitgebracht op Android en het ziet er nog even mooi uit. Naast die mooie graphics, kun je een vliegtuigsimulator met combat-elementen verwachten.

Sky Gamblers: Storm Raiders

Vliegtuigsimulators met combat-elementen bestaan al jaren op verschillende platformen. De versies die echter op mobiele apparaten verschijnen, hebben vaak een versimpelde besturing meegekregen. Geen gekke gedachte, aangezien een touchscreen zich niet vaak leent voor ingewikkelde input combinaties of veel knoppen. Maar dat weerhield ontwikkelaar Atypical Games er niet van om het over een andere boeg te gooien. De developer brengt namelijk Sky Gamblers: Storm Raiders naar Android, na de release op iOS in september.

Sky Gamblers: Storm Raiders heeft een aantal vliegtuigen, missies en locaties uit de Tweede Wereldoorlog-periode. Zo kom je onder andere terecht in de gevechten bij Pearl Harbor en Midway. Omdat de besturing van deze game nogal overweldigend kan zijn, heeft de ontwikkelaar een uitgebreide tutorial toegevoegd. Daar maak je kennis met de verschillende soorten besturingen: van een volledige simulator tot de meer arcade-achtige stijl, wat veel simpeler en sneller op te pakken is. Er zit ongetwijfeld een besturingsmethode in die bij je past.

De game ziet er ook behoorlijk goed uit en maakt gebruik van een aantal high-end processortechnieken. Wil je de game op je eigen tablet zien draaien, dan kost het je eenmalig 0,81 euro. Er zijn wel in-app-aankopen aanwezig: voor variërende bedragen kun je bijvoorbeeld vroegtijdig vliegtuigen tot je beschikking hebben of zorgen voor meer aanpassingsmogelijkheden. Overigens biedt de game ook ondersteuning voor een aantal bluetooth-controllers, zodat het spel wellicht iets beter bestuurd kan worden – dat lijkt nu meer welkom dan ooit.

  • Sky Gamblers: Storm Raiders
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.