Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Specs HTC Hima Ace Plus gelekt’

Geschreven door
Geplaatst op14 januari 2015, 9:42 CategorieAndroid

Naar verluidt krijgt de smartphone HTC Hima nog een phablet-variant in de vorm van HTC Hima Ace Plus. Mogelijk zijn de specs gelekt. De HTC Hima Ace Plus zou in elk geval een scherm van 5,5 inch krijgen.

HTC Hima Ace Plus

De HTC Hima Ace Plus zou de phablet-versie van de smartphone HTC Hima moeten worden. De fabrikant heeft echter nog niets bekendgemaakt over deze tablet/telefoon-hybride, maar volgens een lek uit Portugal is het zo dat de phablet een 5,5 inch-scherm met een resolutie van 1440 bij 2560 pixels krijgt. Daarnaast zou de voorkant geen randen naast het scherm hebben en zouden de BoomSound-speakers zich zowel aan de boven- als onderkant bevinden – een designkeuze die we vaker bij smartphones van HTC zien.

Onder de motorkap vinden we een ctacore Snapdragon 810-processor, geklokt op 2,3GHz, 3GB aan werkgeheugen, een accu van 3000mAh en 32GB aan intern geheugen. Er wordt niets gezegd over een SD-kaartslot waardoor dat geheugen eventueel is uit te breiden, maar aangezien de HTC One (M8)-smartphone die optie wel had, is de kans groot dat de HTC Hima Ace Plus ook voorzien wordt. Aan de achterkant van het apparaat zou een 20 megapixel-camera zitten en aan de voorkant eentje van 4 megapixels.

De HTC Hima Ace Plus zou tevens worden voorzien van een vingerafdrukscanner die ook zou moeten werken wanneer het scherm uitstaat. Als laatste is naar buiten gekomen dat het toestel niet in maart tijdens MWC wordt getoond, aangezien het pas in augustus of september op de markt zou worden uitgebracht. Neem dit gerucht wel met een korreltje zout: vorig jaar kwam de HTC One (M8) Max vaak in het nieuws, maar HTC heeft zelf nooit een phablet-versie van dat vlaggenschipmodel uitgebracht. Het blijft dus nog even spannend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.