Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Teken je eigen levels in Adventure Time Game Wizard

Geschreven door
Geplaatst op20 januari 2015, 10:25 CategorieAndroid

Cartoon Network heeft een nieuwe game gelanceerd waarin spelers hun eigen levels kunnen maken: Adventure Time Game Wizard. Voor het spel betaal je eenmalig een bedrag, maar je hebt daarna geen last van in-app-aankopen.

Adventure Time Game Wizard

Met de game Adventure Time Game Wizard zet televisienetwerk en gameproducent Cartoon Network iedereen in de schoenen van een leveldesigner. Wanneer je deze game aanschaft, kun je namelijk zelf ongelimiteerd levels creëren binnen The Land of Ooo (het fictieve land waar deze animatieserie zich afspeelt). Maar mocht je dat te veel werk vinden, dan kun je ook aan de haal met de verhaalmodus, waarin je een aantal levels doorloopt die al gemaakt zijn, of je downloadt levels van andere spelers, waar ze bloed, zweet en tranen in hebben gestopt.

Oké, dat laatste misschien niet, want het moet vooral leuk en simpel blijven om levels te maken in Adventure Time Game Wizard. Je kunt de werelden vormgeven binnen de applicatie, met allerlei handige hulpmiddelen, of je kiest ervoor je level in te laden vanaf papier. Daarvoor kun je op de website van de game een starters-kit downloaden. Die print je uit en vervolgens ontwerp je daarop je eigen speelveld. Denk je klaar te zijn, dan pak je je phablet of tablet, maak je een foto van het veld en vervolgens laadt de app het level in.

Is het level eenmaal ingeladen, dan kun je hem nog steeds naar hartenlust aanpassen. Je kunt tevens verschillende items toevoegen door vooraf specifieke icoontjes te gebruiken op papier, maar kunt er ook voor kiezen die later, digitaal, toe te voegen. De applicatie kost op Android eenmalig 4,29 euro en op iOS 4,99 euro, maar je hebt daarna ook geen last van in-app-aankopen en dus toegang tot heel de game (sommige personages moet je nog wel vrijspelen, maar het kost tenminste geen geld). Je vindt de app via de onderstaande links.

  • Adventure Time Game Wizard
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.