Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Tele2 lanceert Online TV-app voor Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op19 januari 2015, 12:40 CategorieAndroid

Tablets worden steeds vaker gebruikt als tweede scherm voor het kijken van tv-uitzendingen. Zo kun je bij onder meer KPN en UPC extra informatie over tv-uitzendingen zien op je tablet maar ook live tv-zenders bekijken. Tele2 heeft vandaag een app uitgebracht waarmee dit laatste ook mogelijk is.

Tele2 komt met de Online TV-app voor Android en iOS. Hiermee is het mogelijk om de 14 meest populaire tv-zenders live op je Android tablet of iPad te bekijken. Het aanbod bestaat uit NPO1, 2 en 3, RTL4, 5, 7 en 8, SBS6 en 9, Veronica, Net5, Fox, 24Kitchen en National Geographic Channel.

Volgens Tele2 staat de app vooral in het teken van gebruiksgemak, mede dankzij de feedback van 200 klanten die de app de afgelopen maanden uitgeprobeerd hebben. Deze gebruikers gaven aan programma’s het liefst via de eigen apps van Uitzending Gemist-diensten te bekijken en daarom is deze mogelijkheid ook niet in de app geïntegreerd.

De Online TV-app is beschikbaar voor alle DSL- en glasvezelklanten van Tele2 die gebruik maken van interactieve TV. De inloggegevens van het MijnTele2-account geven direct toegang tot de app. De iOS-versie van de app is reeds in de App Store te vinden, de Android-versie verschijnt binnenkort.

  • Delen:

Reacties

  1. Bjorn
    20 januari, 2015 om 21:47

    Goed dat ik dit las, ik miste al een app voor tele2! Ik heb hem gedownload maar hij loopt iets achter, maar voor mij is dat geen probleem.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.