Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Top drie games voor serieuze speelsessies op je tablet

Geschreven door
Geplaatst op2 januari 2015, 12:08 CategorieApplicaties

Ben je die korte spelletjes zat en wil je wat meer gaming-uurtjes uit je tablet halen? Check dan welke drie games daar voor geschikt zijn. We hebben twee role playing games en een open wereldspel voor je uitgekozen.

Top drie games voor serieuze speelsessies

Daar zit je dan. Heb je met Kerst een nieuwe tablet gescoord of gekregen, eentje waar je lekker op kunt gamen, weet je niet welke games je ervoor moet downloaden. Dat is het grootste probleem van de digitale winkels die je vindt op Android en iOS; je ziet door de bomen het bos niet meer. Daarom zijn wij nog eens dat bos ingedoken en hebben drie games uitgekozen die gegarandeerd heel wat kracht uit je tablet persen en voor heel wat speelplezier in vele sessies gaat zorgen. Dus zonder er al te veel om heen te draaien, check de lijst hieronder.

Grand Theft Auto: Chinatown Wars (2,69 euro)

We noemden deze game ook al even in onze game special van vorig jaar en we noemen hem hier gewoon weer. Grand Theft Auto: Chinatown Wars is één van die games die veel te laat op Android is uitgekomen, nadat-ie al jaren voor iOS verkrijgbaar was. In de game ben je een drugsdealer die het moet maken in de stad, terwijl je op ieder gewenst moment chaos kunt veroorzaken, door roekeloos te rijden of lukraak om je heen te schieten. Het verhaal uitspelen kost al heel wat tijd – zeker wanneer je je laat afleiden door alle pleziertjes in de wereld.

grand-theft-auto-chinatown-wars

  • Grand Theft Auto: Chinatown Wars

Star Wars: Knights of the Old Republic (4,08 euro / 8,99 euro)

Star Wars: Knights of the Old Republic is oorspronkelijk ontwikkeld door ontwikkelaar BioWare, die console gamers kennen van spellen als Mass Effect en Dragon Age. Toen Star Wars: Knights of the Old Republic voor het eerst uitkwam, alweer elf jaar geleden, was het niets minder dan weergaloos: de game combineerde Star Wars-lore met de fijne rpg-technieken van, wat we nu zien als, één van de beste rpg-makers ooit en deed dat op geheel eigen wijze – dit is een prequel-verhaal dat Star Wars-fans wél kunnen waarderen.

Star-Wars

  • Star Wars: Knights of the Old Republic

Baldur’s Gate 2: Enhanced Edition (8,99 euro)

Ook Baldur’s Gate II wordt gezien als één van BioWare’s meesterwerken als het om role playing games aankomt. Hoewel je deze game ook op je smartphone zou kunnen spelen, raden we je toch aan het echt op een tablet uit te proberen. De interface leent zich er veel beter voor en je hebt bovendien ook echt veel meer overzicht op het speelveld. Met alleen het hoofdspel ben je al vijftig uur bezig en dan heb je dus nog die extra expansions. De gevechten in het spel zijn in real-time, maar je kunt ten alle tijden pauzeren en je strategie bepalen.

baldurs-gate-2

  • Baldur's Gate 2: Enhanced Edition

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.