Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Toshiba introduceert Satellite Click Mini hybride met Windows 8.1

Geschreven door
Geplaatst op6 januari 2015, 14:57 CategorieWindows

Het is op het gebied van tablets nogal stil tijdens CES 2015 maar toch is er een aantal fabrikanten dat met hybride oplossingen komt. Toshiba heeft vandaag de Satellite Click Mini, een 8.9-inch hybride Windows 8 tablet, aangekondigd.

Toshiba Satellite Click Mini

De Satellite Click Mini is Toshiba’s antwoord op de Transformer Book T90 Chi die Asus gisteren aankondigde. Het model is voorzien van een 8.9-inch display met een 1.920 bij 1.200 pixels resolutie en is dankzij een keyboard dock ideaal voor diegenen die een mobiele oplossing in de vorm van zowel een laptop als een tablet zoeken.

Toshiba-Satellite Click Mini-3

Toshiba rust de Satellite Click Mini uit met Windows 8.1 with Bind-software en levert een jaarabonnement op Office 365 Personal mee. Onder de motorkap zien we een Intel Atom Z3735F-processor met vier kernen terug, vergezeld door 2GB aan werkgeheugen en 32GB aan opslaggeheugen. Verder beschikt de tablet over een microHDMI-poort, een microUSB-poort en een microSD-kaartlezer om het geheugen uit te breiden. Voor draadloze communicatie is Bluetooth 4.0 en WiFi-n aanwezig.

Toshiba-Satellite Click Mini

Het toetsenborddock beschikt over een volledig QWERTY-toetsenbord en komt met een volwaardige usb 2.0- en hdmi-poort. Ook is er een sd-kaartlezer aanwezig in het dock. De achterzijde van de tablet is voorzien van een 5 megapixel camera en aan de voorzijde zien we een 2 megapixel webcam terug. De stereospeakers aan weerszijden zijn voorzien van Dolby Digital Plus.

Prijs en beschikbaarheid

Toshiba brengt de Satellite Click Mini eind maart op de Nederlandse markt voor een adviesprijs van 299 euro. Je hebt de keuze uit een goudkleurige en witte versie. De goudkleurige variant verschijnt een aantal weken later.

  • Delen:
Toshiba Satellite Click Mini
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.