Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Toshiba onthult nieuwe Portégé Z20t en twee Encore 2 Write-tablets

Geschreven door
Geplaatst op6 januari 2015, 11:30 CategorieWindows

Toshiba heeft op CES 2015 een nieuwe versie van de Portégé Z20t en twee nieuwe versies van de Encore 2 Write-tablet onthuld. Alle drie de tablets maken gebruik van de nieuwste processors van fabrikant Intel.

Toshiba Portégé Z20t

Toshiba heeft nieuwe versies van de Portégé Z20t– en Encore 2 Write-tablets aangekondigd. De tablets maken gebruik van nieuwe Intel-processoren en bieden naast een betere performance een langere levensduur voor de batterij en lagere kosten met zich mee. De Portégé Z20t Ultrabook is een 2-in-1-apparaat dat je enerzijds kunt gebruiken als laptop en, wanneer je het scherm losmaakt, anderzijds kunt gebruiken als tablet. Als tablet gaat het meer dan negen uur mee en als laptop, dus met het toetsenbord vastgeklikt, zelfs 17,5 uur.

De 2-in-1 heeft een 12,5 inch-scherm, Intel Core M-processor, tot 512GB SSD en tot 8GB aan RAM. Ook heeft het apparaat een wifi- en bluetooth-verbinding en een micro HDMI-poort, micro USB-po0rt plus een microSD-kaartslot in tablet modus. De Portégé Z20t wordt geleverd met een speciale pen, zodat je heel precies kunt werken op de tablet. Onduidelijk is wanneer we hem in Europa kunnen verwachten.

Toshiba Encore 2 Write-tablets

Deze tablets zijn verkrijgbaar in de formaten 10,1 en 8 inch en hebben allebei een HD-scherm, de Toshiba TruePen en een jaarabonnement op Office 365 Personal. Onder de motorkap vinden we 64GB aan intern geheugen en 2GB aan werkgeheugen. De tablets krijgen exclusieve apps als TruNote, TruCapture en TruRecorder, die op een slimme manier gebruikmaken van de 8 megapixel-camera- en audio-opnamefuncties. Met die apps kun je je beeldmateriaal op allerlei manieren verwerken en bewerken.

De batterij gaat elf uur mee of acht uur wanneer je er lang video’s op bekijkt. Ook bevatten de tablets micro USB 2.0-, microSD- en Micro HDMI-aansluitingen. Het is nog niet bekend wanneer de tablets in Nederland uitkomen.

toshiba-encore-2-write

Bekijk alle specificaties en features van de Toshiba Encore 2 Write WT10PE-A en Toshiba Encore 2 Write WT8PE-B.

 

  • Delen:
Toshiba Encore 2 WT8-B
Windows 8
Toshiba Portégé Z20t
Windows 8
Toshiba Encore 2 Write WT10PE-A
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.