Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Zo kan de iPad Pro eruitzien

Geschreven door
Geplaatst op26 januari 2015, 20:26 CategorieiPad

De Nederlandse designer Martin Hajek heeft een aantal conceptafbeeldingen gemaakt van de iPad Pro, op basis van alle rondgaande geruchten. Zo kan de iPad Pro er dus uit komen te zien.

iPad Pro

Hajek afbeeldingen zijn dus gemaakt op basis van alle geruchten rondom de onaangekondigde iPad Pro: de iPad die een scherm krijgt van 12,2 of 12,9 inch. Daarnaast lijkt deze visualisatie natuurlijk op de andere iPads, zoals de iPad Air 2 en iPad Mini 3, dankzij zijn ronde hoeken. Daarnaast denkt Hajek dat de bredere randen terugkeren, net zoals dat het geval was bij de eerste generatie iPads. Ook heeft de designer boxen geplaatst aan de boven-, onder- en zijkanten, goed voor een stereogeluid – eveneens op basis van eerdere geruchten.

ipad-pro-render

Verder lijkt Hajek zich voornamelijk te baseren op het design van de moderne iPad: volumeknoppen aan de rechter zijkant, met daarboven de de lock button, een Lightning-poort aan de onderkant en de home button waar we hem mogen verwachten, inclusief de Touch ID-sensor. Samen met de iPad Pro verschijnen er ook steeds geruchten over een meegeleverde stylus. Hayek heeft die met dezelfde gedachte als de iPad Pro vormgegeven – de stylus is wat hem betreft in twee kleuren beschikbaar: zowel in het wit als het zwart.

ipad-pro-stylus-render

Op de pen visualiseert de designer een plus- en minknop, voor additionele handelingen, evenenals biometrische sensoren, zoals we tegenkomen in de Apple Watch. Op het internet circuleren verder weinig geruchten over de stylus, dus de ontwerper had maar weinig materiaal om mee te werken. Dat betekent dus dat de stylus is gemaakt op basis van bar weinig informatie. Hoewel dit natuurlijk niet de echte plannen van Apple zijn, is het toch tof om te zien wat een fervent designer en 3D-modelleur voor zich ziet wanneer hij denkt aan de iPad Pro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.