Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Action Launcher 3 brengt de Quickpage terug

Geschreven door
Geplaatst op18 februari 2015, 10:24 CategorieAndroid

De ontwikkelaar van Action Launcher 3 brengt de Quickpage terug, nadat veel mensen erom vroegen. Eerder haalde de ontwikkelaar hem eruit, omdat hij dacht er goed aan te doen aangezien weinig mensen er fan van waren.

Action Launcher 3 krijgt de Quickpage terug

De Action Launcher 3 kwam een aantal maanden geleden uit voor Android en geeft je tablet een nieuwe gebruikerservaring met zich mee. Deze launcher vind je overigens ook terug in onze vijf beste Android launchers van dit moment, dus check dat artikel wanneer je meer interesse hebt in Android launchers. Voor nu houden we het even bij Action Launcher 3, die dankzij een nieuwe update veel uitgebreider is en gebruikers veel meer opties geeft voor het vormgeven van hun eigen Android-omgeving.

Zo keert de Quickpage terug. Met de release van Action Launcher 3 had de ontwikkelaar besloten deze pagina eruit te halen, omdat hij erachter kwam dat niet iedereen deze functie erg bruikbaar vond. En hoe schoner een launcher is, hoe beter, is vaak de gedachte. Toch werd hij overladen met berichten met daarin de vraag of de Quickpage kon terugkeren. De Quickpage is een slider die je van rechts naar links op je scherm swipet, waar je een aantal zelf in te stellen apps en widgets in kunt terugvinden – je hebt dus ruimte voor meer snelkoppelingen.

Er zijn echt een hoop features om met je door te nemen, dus we houden het nu even op de meest belangrijke. Je kunt sneller thema’s instellen, je instellingen en thema’s opslaan en elders gebruiken, iconen groter en kleiner maken en transitieanimaties veranderen (bijvoorbeeld Lollipop-animaties binnen KitKat). Ook is er duidelijk meer invloed van Lollipop te zien in deze versie. Je vindt de complete changelog op de productpagina van de Action Launcher 3, waar je hem tevens gratis kunt uitproberen.

  • Action Launcher 3
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.