Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Almightree is nu beschikbaar op Android

Geschreven door
Geplaatst op18 februari 2015, 10:19 CategorieAndroid

Vanaf vandaag is Almightree beschikbaar in de Play Store. Het is een platformer vol met puzzels, geïnspireerd door de bekende Zelda games.

De wereld vergaat

Crescent Moon Games heeft vandaag op Twitter bevestigd dat Almightree naar Android komt. Het is een bekende iOS-game, bekroond met meerdere prijzen en hoge cijfers. Almightree is een platformer vol met puzzels, in de stijl van The Legend of Zelda.

De game is ontwikkeld door Chocoarts, en kwam eind vorig jaar op iOS uit. De wereld is aan het vergaan, en je moet op pad om dit te stoppen. Je gaat op zoek naar de Almightree, die je wilt opwekken zodat de wereld gered kan worden. Gebouwen storten in, bomen vallen om en de grond valt weg.

De Android-versie van Almightree heeft exact dezelfde content als de iOS-versie. Je krijgt dus meer dan honderd puzzels, verdeeld over twintig enorme werelden. Als je daar doorheen gepuzzeld bent, zijn er ook nog meer dan veertig uitdagingen die je kan voltooien. De game biedt veel diepte, met puzzel-mechanieken en verrassende twists. De werelden waarin je rondloopt zien er prachtig uit, al helemaal voor een mobiel spel. De passende muziek maakt het helemaal af, al kunnen de geluids-effecten soms vrij repititief zijn. Laat je daardoor echter niet afschrikken: almightree is een feest om te spelen!

  • Almightree
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.