Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus blijft inzetten op hybride Transformer tablets

Geschreven door
Geplaatst op11 februari 2015, 14:51 CategorieHardware

Asus was alweer een hele tijd geleden één van de eerste fabrikanten die met zogenaamde hybride tablets op de markt kwam en behaalde daar aardig wat succes mee. Nog steeds zet de Taiwanese fabrikant in op deze modellen en ook in de toekomst kunnen we nog veel mooie Transformer-modellen van Asus verwachten.

Asus Transformer-tablets

De eerste Transformer Pad die Asus op de markt bracht bleek een groot succes en dus volgden vele fabrikanten met een vergelijkbaar hybride design. Dit houdt in dat de tablet gekoppeld kan worden met een keyboard dock zodat het geheel ook als laptop te gebruiken is. Asus heeft inmiddels een breed assortiment Transformer-modellen, waaraan onlangs nog de Transformer Book T100 Chi en Transformer Book T300 Chi toegevoegd werden als premium modellen.

Nieuwe modellen

Maar, hier houdt het niet mee op. Tegenover Focus Taiwan laat de CEO van Asus, Jerry Shen, weten dat het bedrijf nog meer groei in de markt voor hybride tablets verwacht. Veel consumenten zouden namelijk het beste van twee werelden, een tablet en een notebook, willen hebben.Shen belooft dan ook dat we de komende tijd meer hybride modellen van Asus kunnen verwachten in de Transformer-serie.

Android en Windows

Wat we precies kunnen verwachten is nog onduidelijk maar Asus belooft zowel Android alsWindows aandacht te geven. Vorig jaar introduceerde de Taiwanese fabrikant zijn meest recente Android-hybride in de vorm van de veelgeprezen Transformer Pad TF303. Het meest succesvolle model is echter de Transformer Book T100, een 10.1-inch hybride met Windows 8-software en een aantrekkelijk prijskaartje.

  • Delen:
Asus Transformer Pad TF303CL en TF303K
Android KitKat (4.4)
ASUS Transformer Book T100 (T100TA)
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.