Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Broadsword: Age of Chivalry nu verkrijgbaar in de Play Store

Geschreven door
Geplaatst op6 februari 2015, 19:32 CategorieAndroid

Heb je zin in een strategisch turn-based spelletje voor op je Android tablet of Smartphone? Vandaag is Broadsword: Age of Chivalry uitgekomen op Android, een indrukwekkend en gratis spel.

Indrukwekkend

Het spel heeft twee campagnes, waarin je het bevel kan voeren over de legers van Engeland, Frankrijk, Spanje en de Habsburge monarchie. Je kan al je units instructies geven en direct besturen via een handig menuutje. Als je vervolgens iemand aanvalt krijg je een kort filmpje te zien, waardoor je toch het gevoel hebt dat je midden in de actie zit. Dat is prettig, want het grootste deel van de tijd dat je Broadsword: Age of Chivalry speelt zie je het slagveld van bovenaf. Er zijn ridders, piekeniers, boogschutters, en bekende historische figuren zoals bijvoorbeeld Jeanne d’Arc.De gameplay heeft verbazingwekkend veel diepgang voor een Android spel, wat te danken is aan het feit dat Broadsword: Age of Chivalry gebaseerd is op een spel voor de pc: Age of Chivalry, een Source mod.

Tegra

Broadsword: Age of Chivalry heeft opvallend weinig in-app aankopen. Bijvoorbeeld Frankrijk en Spanje zul je moeten kopen, maar voor de rest kom je nergens oneerlijke barrières of vervelende reclames tegen. Het spel heeft drie verschillende grafische instellingen, waarvan de zwaarste instelling alleen gebruikt kan worden op tablets met een Tegra-chip. Het verschil kan je duidelijk zien: de textures zijn veel scherper, en ontploffingen en dynamische schaduwen zijn alleen te zien als je de hoogste instellingen aanzet. Wil je graag de game op zijn mooist ervaren en weet je niet zeker of jouw tablet een Tegra-chip heeft? Via deze app kun je zien welke CPU jouw tablet heeft.

Ben je op zoek naar meer spelletjes voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Broadsword: Age of Chivalry
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.