Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #84

Geschreven door
Geplaatst op7 februari 2015, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw Android tablet. Deze keer onder meer een puzzel-app en een Twitter-app.

Odd Bot Out

Ben je fan van (puzzel)spellen? Dan is Odd Bot Out een ideale app voor je Android tablet. Je hebt nu de taak om uit het gebouw te geraken waar je als robot gemaakt en gekeurd bent. Je baant je een weg door honderd levels (geen zorgen, de eerste paar zijn vaak heel kort) en moet onderweg spullen verplaatsen, hendels omzetten en objecten in elkaar zetten. En sowieso altijd blijven opletten.

Odd-bot-app

Odd Bot Out kost je eenmalig 1,99 euro, maar er is ook een gratis versie beschikbaar. Mocht je die willen uitproberen, dan kun je de eerste tien levels spelen – maar dat is slechts het topje van de ijsberg.

  • Odd Bot Out

Microsoft Outlook

Het heeft even geduurd maar Microsoft Outlook is er nu ook voor Android tablets. De app is een aangepaste versie van de Acompli-app, die Microsoft onlangs overgenomen heeft, en bevindt zich nog in de kinderschoenen. Maar, je kunt er al gebruik van maken, onder meer met een Gmail-, Exchange-, Yahoo Mail-, iCloud-, Office 365- en Outlook-account. Daarbij is er integratie van populaire clouddiensten als Dropbox en OneDrive, en kun je je agenda vanuit de app beheren.

Microsoft-outlook-app

Microsoft Outlook is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • Outlook

Falcon Pro 3

Besteed jij veel tijd op Twitter maar heb je de perfecte app voor je Android tablet nog niet gevonden? Probeer dan Falcon Pro 3 eens. Deze app is de opvolger van de populaire Falcon Pro-app die wegens het overschrijden van het maximale aantal gebruikers niet meer te downloaden is. De nieuwe versie is voorzien van nog meer features en functies, en uitgerust met het fraaie Material Design dat Google met Android 5.0 Lollipop introduceerde.

Falcon-Pro-3

Falcon Pro 3 is gratis te downloaden vanuit de Google Play Store maar biedt in-app aankopen.

  • Falcon Pro 3

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.