Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #85

Geschreven door
Geplaatst op14 februari 2015, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw Android tablet. Deze keer onder meer een app waarmee je de beste camping voor komende zomer kunt vinden.

Sunrise

Heb je de ideale agenda- of kalender-app voor je Android tablet nog niet gevonden? Probeer dan Sunrise eens. Deze app is onlangs geoptimaliseerd voor het gebruik op tablets en biedt een moderne weergave met diverse handige functies. Naast afspraken en evenementen toevoegen kun je in de app je verbinding maken met andere platformen. Zo kun je via Facebook de verjaardagen van vrienden in je agenda zetten en evenementen waar je heen gaat automatisch inplannen. Ook kun je verbinding maken met Evernote om je reminders toe te voegen, met LinkedIn om meer informatie te ontvangen over anderen die ook naar een afspraken en nog vele andere services. Lees vooral ook ons artikel met de beste kalender-apps voor je Android tablet.

Sunrise-Android-apps

Sunrise is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • Sunrise

ACSI Campings Europa

Langzaam aan gaan we weer richting de zomer en dus gaan we met z’n allen weer op zoek naar die mooie camping, vaak in het zuiden van Europa. Maar, hoe vind je nu de beste campings? Met de app ACSI Campings Europa moet dat een stuk makkelijker worden. Deze app geeft je informatie over zo’n 8.500 campings in 32 landen, compleet met kaarten, foto’s, ervaringen en informatie. Per land kun je een kaartenpakket voor 0,99 eurocent aanschaffen, waarna je een jaar lang alle gegevens kunt bekijken en ook regelmatig updates ontvangt. Als je mobiel internet hebt kun je daarnaast onderweg de dichtstbijzijnde campings opzoeken.

campings-apps-Android

ACSI Campings Europa is gratis te downloaden uit de Google Play Store maar biedt in-app aankopen.

  • ACSI Campings Europa

Logic Dots

Hou jij van puzzelspellen waarbij wat focus nodig is? Dan mag de app Logic Dots niet ontbreken op je Android tablet. Deze app is een combinatie van Sudoku en mijnenveger, maar dan wat fraaier en relaxter. Het doel van dit spel is dat je uitvindt waar de stippen zich bevinden, met behulp van hints die zich aan de zijkant bevinden. Hoewel het in eerste instantie nogal eenvoudig lijkt wordt dit spel op een gegeven moment een behoorlijke uitdaging. Extra hints kunnen via in-app aankopen aangeschaft worden.

Logic Dots is gratis te downloaden vanuit de Google Play Store maar biedt in-app aankopen.

  • Logic Dots

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.