Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #86

Geschreven door
Geplaatst op21 februari 2015, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw Android tablet. Deze keer onder meer een nieuwe suggestie om je RSS-feeds mee te beheren.

Palabre

Ben je op zoek naar een nieuwe RSS-reader, eentje die voldoet aan de Material Design-richtlijnen? Probeer dan eens Palabre uit. Palabre is een simpele, doch effectieve methode om je RSS-feeds bij te houden. Je kunt zelfs je Feedly-lijst importeren, zodat je niet helemaal from scratch alles hoeft in te vullen. De app is nog maar net uit de bèta gekomen, dus dat betekent dat-ie in elk geval stabiel draait. In de toekomst wordt Palabre van nog meer functies voorzien; waaronder een widget, wanneer daar genoeg vraag naar is.

palabre

Palabre is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • Palabre

Action Launcher 3

Met de release van Action Launcher 3 had de ontwikkelaar besloten de Quickpage eruit te halen, omdat hij erachter kwam dat niet iedereen deze functie erg bruikbaar vond. En hoe schoner een launcher is, hoe beter, is vaak de gedachte. Toch werd hij overladen met berichten met daarin de vraag of de Quickpage kon terugkeren. En dat is deze week gebeurd. De Quickpage is een slider die je van rechts naar links op je scherm swipet, waar je een aantal zelf in te stellen apps en widgets in kunt terugvinden – je hebt dus ruimte voor meer snelkoppelingen.

action-launcher

Action Launcher 3 is gratis te downloaden uit de Google Play Store, maar biedt in-app aankopen.

  • Action Launcher 3

Mad Hop

Het behoort helaas al tot de status quo: kloongames. Wanneer een ontwikkelaar succes heeft met zijn game, dan verschijnen er opeens soortgelijke titels in de verschillende downloadwinkels, die allemaal een graantje willen meepikken. Het nieuwste slachtoffer van deze langdurige trend is Crossy Road. Deze game bleek gigantisch populair op iOS en zelfs nog een tijdje later toen het eindelijk naar Android kwam. Nu is er Mad Hop: een game die precies op Crossy Road lijkt, maar door één game mechanic net even anders is.

mad-hop-1

Mad Hop is gratis te downloaden vanuit de Google Play Store, maar biedt in-app aankopen.

  • Logic Dots

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.