Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #87

Geschreven door
Geplaatst op28 februari 2015, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw Android tablet. Deze keer onder meer de nieuwe Prezi-app.

Prezi

Prezi is een online tool waarmee gebruikers interactieve presentaties kunnen maken en delen. Voorheen konden de presentaties gemaakt met Prezi enkel op Windows en iOS bekeken worden, maar deze week is daar verandering in gekomen met de release van de Android-app. De applicatie heeft een mooi Material Design-uiterlijk en een aantal interessante functies, zoals presentaties online en offline bekijken en bewaren en een presentatie weergeven op een groter scherm dankzij de ingebouwde Google Chromecast-integratie.

prezi-android

Prezi is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • Prezi

Toetsenbord voor Excel

Microsoft heeft deze week een nieuw toetsenbord gelanceerd voor Android, maar alleen voor Android-tablets. Je kunt met een omweg dit bord wel installeren op je smartphone, maar dan zul je merken, zelfs als enthousiasteling, dat het niet lekker werkt en het daarom een slimme keuze van Microsoft was om het bord alleen voor tablets beschikbaar te maken. Zoals je op het plaatje kunt zien bevat dit toetsenbord een Numpad aan de rechterkant, zodat je sneller toegang hebt tot de tien cijfers. Werkt heel prettig in combinatie met Excel.

excel-android

Het toetsenbord voor Excel is gratis te downloaden.

  • Keyboard for Excel

SoundHUD

Mis je de stille modus in Android 5.0 Lollipop? Probeer dan SoundHUD: een applicatie die de geluidsopties van Android 4.4 KitKat brengt naar Lollipop, maar dan met de Lollipop-icoontjes en -vormgeving. Het is dus het beste van beide werelden. De app is twee weken gratis te gebruiken op je tablet en / of smartphone. Daarna dien je een eenmalig bedrag te betalen van 1,49 euro, waarmee je de app koopt en kan blijven gebruiken. Snak je dus naar de stille modus en heb je geen Samsung Galaxy Note Edge? Probeer dan deze app eens uit.

soundhud-groot

SoundHUD is gratis te downloaden, maar bevat in-app-aankopen.

  • SoundHUD

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.