Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je iPad #80

Geschreven door
Geplaatst op1 februari 2015, 8:00 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Deze week onder andere een app waarmee je snel applicaties en sneltoetsen op je Mac vanaf je iPad kunt lanceren.

Heroes of Might & Magic III HD

Heroes of Might & Magic III is een spel uit de jaren negentig dat onlangs is uitgebracht voor zowel iPad als Android tablets. Het spel is een turn-based strategy game, waarbij je om de beurt zet, vergelijkbaar met bijvoorbeeld Kolonisten van Catan. Het doel in Heroes of Might & Magic III is de wereld te verkennen. Dit doe je door basissen op te bouwen, grondstoffen te verzamelen en gevechten te winnen.

Heroes of Might & Magic III app

Heroes of Might & Magic III kost €9,99 in de App Store, maar bevat daarna geen in-app aankopen meer.

  • Heroes of Might & Magic III

Alfred Remote

Mac gebruikers kennen Alfred al langer, maar sinds kort is de kracht van Alfred ook te gebruiken via je iPad of iPhone. Met de Alfred Remote app kun je programma’s op je Mac lanceren, zonder deze aan te raken. Maar je kunt ook andere dingen doen dan programma’s lanceren. In Alfred kun je namelijk je eigen ‘actions’ aanmaken, een soort recepten om dingen te doen. Zo kun je via de Alfred Remote app iTunes bedienen, sneltoetsen nog sneller beschikbaar maken en complexe taken met een tik laten uitvoeren.

Alfred app

Alfred Remote is beschikbaar in de App Store voor €4,99.

  • Alfred Remote

Microsoft Outlook

Microsoft kocht een tijdje geleden het bedrijf achter mail-app Acompli, en daar plukken iPad gebruikers nu de vruchten van. De app is namelijk grondig verbouwt en heet nu Microsoft Outlook. Over de vormgeving van de app is goed nagedacht, wat je zult merken tijdens het gebruiken: de app werkt heel gemakkelijk. De app werkt met verschillende cloud diensten zoals OneDrive, Dropbox en Google Drive, en ook een kalender functie ontbreekt niet.

microsoft-outlook-android

Microsoft Outlook is gratis te downloaden.

  • Microsoft Outlook

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.