Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je iPad #81

Geschreven door
Geplaatst op8 februari 2015, 8:00 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Deze week onder andere een app waarmee je nieuwe kunst en artiesten kunt ontdekken.

Transformers: Battle Tactics

Transformers: Battle Tactics is een van de nieuwste iPad games van Hasbro. Het unieke van dit spel is dat personages uit twee series gecombineerd worden: Transformers en Decepticons. Bedoeling van de game is een zo sterk mogelijk team te vormen met verschillende personages. Dit team gebruik je in gevechten, die op een zogenaamde turn-base werken. Je voert dus om de beurt een actie uit.

Transformers Battle Tactics

Transformers: Battle Tactics is gratis te downloaden maar bevat in-app aankopen.

  • Transformers: Battle Tactics

ArtStack

ArtStack is ook een nieuwe app, en benoemt door Apple als keuze van de redactie. De app is te vergelijken met Pinterest, maar dan puur voor kunst.  Persoonlijk heb ik niet veel met schilderijen maar des te meer met fotografie, en de app is een leuke manier om nieuwe fotografen te ontdekken. Ondanks dat mijn interesse vooral op fotografie gebied ligt, ontdek ik ook wel eens andere mooie kunstwerken met de ArtStack app.

ArtStack iPad app

De ArtStack app is gratis te downloaden.

  • ArtStack

Volotic

Volotic is een unieke app in de zin dat het een experimentele app is: het is slechts een uitgewerkt concept, de app heeft geen instructies en je kunt dus out-of-the-box denken. Het concept is simpel, een app waarmee je muziek kunt maken gebaseerd op tower-games. Je kunt objecten op een raster plaatsen, die balletjes afschieten of erop reageren. Zo kun je balletjes afschieten, deze laten splitsen en vervolgens objecten op ze late reageren waardoor muziek ontstaat.

Volotic is gratis te downloaden en leuk om uit te proberen op je vrije avond.

  • Volotic

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.