Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets


De drie beste nieuwe apps voor je iPad #82

Geschreven door
Geplaatst op15 februari 2015, 8:00 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Deze week onder andere een app waarmee je altijd je emails georganiseerd hebt.

Mail Pilot 2

Mail Pilot is een email app voor de iPhone en iPad die via Kickstarter geld ophaalde. Omdat het design wat gedateerd was is er nu Mail Pilot 2, waarbij onder andere het ontwerp van de app aangepast is. Mail Pilot 2 ziet email als een to-do list. Wanneer je niet hoeft te reageren kun je de conversatie weg-swipen om hem als compleet te markeren, of je kunt een reminder instellen om bijvoorbeeld morgen of over een week pas te reageren.

Mail Pilot 2 app

Mail Pilot 2 is te downloaden voor €7,99.

  • Mail Pilot 2

Stratego Single Player

Stratego Single Player is een app waarvan je na het lezen van de naam precies weet wat je kunt verwachten: Stratego maar dan single player, je speelt dus alleen tegen de computer. Dat lijkt saai, maar het is spannender dan je denkt. Dat komt doordat het gedrag van de computer ontworpen is door een wereldkampioen in Stratego en er wordt dus gewoon gebluft en geïntimideerd. De app heeft verder een frisse uitstraling en alle features die je zou verwachten.

Stratego Single Player app

Stratego Single Player is te koop voor €1,99.

  • Stratego Single Player

Staying Together

Staying Together is een game die een beetje lijkt op Thomas Was Alone, maar toch een twist heeft. In plaats van dat je met meerdere figuurtjes speelt, moet je in Staying Together tegelijkertijd meerdere figuren besturen, twee om precies te zijn. Het is de bedoeling dat beide personages het spel overleven, en je moet dus je best doen om beide personages naar het einde van het level te brengen. Dat kun je onder andere doen door ze samen te laten werken.

Staying together app

Staying Together is gratis te downloaden.

  • Staying Together

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.