Is dit de Sony Xperia Z4 Tablet?

27 februari 2015 1 Minuut 1 Reacties
sony-xperia-z4-lek

Er is wederom een foto opgedoken van wat mogelijk de Sony Xperia Z4 Tablet kan zijn. Ditmaal zien we een zwarte tablet, geen witte. En hij lijkt enorm veel op de Sony Xperia Z2 Tablet.

De Sony Xperia Z4 Tablet: kom maar door, Sony

Inmiddels krijgen we bijna op dagelijkse basis een gerucht of foto binnen over de Sony Xperia Z4 Tablet: een tablet die door Sony nog helemaal niets is aangekondigd. Desondanks zou op de bovenstaande foto toch de Xperia Z4 Tablet te zien moeten zien. De dikke, zwarte randen doen ons in elk geval denken aan de Sony Xperia Z2 Tablet. Mocht dit de echte tablet zijn, dan zijn we in elk geval blij dat Android 5.0 Lollipop direct op het apparaat staat – dan zou je die achteraf niet nog een keer hoeven te downloaden.

Twee andere verschillen tussen de Sony Xperia Z2 Tablet en deze iteratie van de Sony Xperia Z4 Tablet is het feit dat de volumeknoppen zwart zijn (op de eerdergenoemde zijn die zilver) en de koptelefooningang is verplaatst de onder- naar de bovenkant. Verder lijkt het op een moderner broertje van de Z2 Tablet en daar is op zich niets mis mee. De Sony Xperia Z2 is een prettige tablet, met dankzij de dikkere randen om het scherm heen. Dan kun je de tablet tenminste een beetje normaal vasthouden. Laten we hopen dat de Z4 Tablet dat straks ook heeft.

Sony heeft eerder vandaag op Twitter een foto geplaatst met daarop een tablet die het bedrijf nog niet heeft aangekondigd, maar die wel eerder gelekt is. Naar alle waarschijnlijkheid gaat het hier om de Sony Xpera Z4 Tablet, een tablet waar we al maanden geruchten over horen. Sony omschrijft het apparaat op de foto als ‘Dunner. Lichter. Helderder.’ en gebruikt de hashtag ‘SonyMWC’. Ook is in die tweet te lezen dat we op 2 maart 2015 meer te weten komen over deze tablet. Verder heeft Sony officieel niets bekendgemaakt over de tablet.

Reacties (1)