Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Galaxy Tab A, Galaxy Tab E en Galaxy Tab J door Samsung geregistreerd

Geschreven door
Geplaatst op5 februari 2015, 16:28 CategorieAndroid

Samsung heeft al een tijdje niks meer van zich laten horen op het gebied van tablets maar we zien steeds meer aanwijzingen voor nieuwe modellen voorbij komen. Vandaag komen uit het thuisland van de Zuid-Koreaanse fabrikant de registraties van diverse merknamen die de komst van nieuwe tablets mogelijk verraden.

Bij het Korean Intellectual Property Office (KIPRIS) zijn de namen Samsung Galaxy Tab A, Samsung Galaxy Tab E en Samsung Galaxy Tab J opgedoken. Hierbij worden helaas geen modelnummers of specificaties genoemd maar er is dus een kans dat de volgende generaties tablets onder deze namen uitgebracht worden.

Maar, ook in dit geval moeten we een slag om de arm houden want Samsung wil nogal eens modellen onder verschillende namen uitbrengen. Zo zijn er smartphones en tablets met een andere naam dan we hier kennen in Zuid-Korea uitgebracht. Daarbij kan Samsung deze namen ook voor de zekerheid vastleggen, zonder een daadwerkelijk gekoppeld product.

Maar, wat kunnen we dan wel van Samsung verwachten? De kans is dat we begin volgende maand tijdens MWC 2015 meer te horen krijgen op het gebied van tablets. Er gaan immers al een tijdje geruchten over de Galaxy Tab 5-serie van de Koreaanse fabrikant. Opvallend is het gerucht dat Samsung mogelijk tablets met een 4:3 beeldverhouding, die we kennen van onder andere de iPad, op de markt zou willen brengen. Ook gaan er geruchten over een grotere Galaxy Tab S, de Galaxy Tab S Pro.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab E 9.6
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.