Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Game of Thrones – Episode 2: The Lost Lords nu verkrijgbaar

Geschreven door
Geplaatst op5 februari 2015, 10:17 CategorieAndroid

Spelontwikkelaar Telltale Games heeft de tweede aflevering van Game of Thrones uitgebracht voor Android en iOS. Hierna volgen nog vier delen. De game kwam al eerder uit op de grote spelcomputers.

Game of Thrones – Episode 2: The Lost Lords

Telltale Games heeft vandaag de tweede aflevering van de zesdelige gameserie Game of Thrones vrijgegeven voor Android en iOS. Het tweede deel, genaamd The Lost Lords, is al sinds gisteren verkrijgbaar voor de grote spelcomputers van dit moment. Omdat Telltale Games-spellen vrijwel alleen om het verhaal draaien en weinig gameplay bevatten, gaan we niet echt in detail bespreken wat er tot nu toe is gebeurd, omdat dat de ervaring van het episodische spel kan aantasten. Als je bekend bent met Telltale, dan weet je dat het met het verhaal goed zit.

Game of Thrones: A Telltale Games Serie, zoals de game volledig heet, is een episodische game met in totaal zes hoofdstukken, wat één meer is dan gebruikelijk is voor een spel van Telltale. Het eerste deel heet Iron from Ice, die het verhaal van de House Forrester een zet geeft. In de game komen we ook enkele bekenden gezichten op de populaire televisieserie tegen, waaronder (pas op, dit kan als spoiler worden beschouwd) Peter Dinklage als Tyrion Lannister en Lena Heady als Cersei Lannister. En zo zijn er nog een aantal.

Deze gameserie focust zich op het gedeelte van het verhaal tegen het einde van het derde seizoen aan. Mocht je dus nog niet zo ver zijn, wacht dan misschien nog maar even met spelen. Je neemt de controle over vijf familieleden van de House Forrester en neemt over heel wat situaties zelf de beslissingen; wat perfect binnen het universum van Game of Thrones past, voornamelijk vanwege de politieke oorlogsvoeringen binnen de boeken en de televisieserie. In de game bezoek je onder andere King’s Landing en The Wall.

Je kunt de nieuwe aflevering downloaden wanneer je de eerste episode gedownload heb door middel van een in-app-aankoop.

  • Game of Thrones
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.