Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Agenda krijgt broodnodige update

Geschreven door
Geplaatst op26 februari 2015, 9:30 CategorieAndroid

Google heeft de Google Agenda app voorzien van een broodnodige update: je kunt nu gebruikmaken van een zeven dagenweergave. Ook kun je nu Google Drive-bestanden toevoegen aan evenementen die je deelt met vrienden.

Google Agenda krijgt meer functies

Google heeft de Goolge Agenda app een aantal nieuwe functie gegeven, in de update die elk moment kan aankomen. Zo heeft Google een weergave toegevoegd waarin je in totaal zeven dagen kunt bekijken en kun je knijpen om in te zoomen. Het is ook mogelijk om Google Drive-bestanden te importeren (Drive checkt ook of iedereen waarmee je de afspraak deelt de bestanden kan openen). Daarnaast kun je ervoor kiezen de verjaardagen van Google+-contactpersonen te weergeven en kun je eindelijk de weeknummers checken binnen de app.

Het gaat hier in sommige gevallen dus om features die zijn teruggekeerd, zoals de mogelijkheid om de weeknummers te bekijken en je agenda in weekweergave te zetten. In de vorige iteraties van de applicaties zaten die functies al en omdat de app toen zo uitgebreid was, hadden niet veel mensen meer de behoefte om over te stappen op andere agenda- en kalenderapplicaties. Mocht je het idee hebben dat nog steeds te willen doen op je Android-tablet, dan hebben we vier andere suggesties voor je op een rij gezet in een uitgebreid artikel.

Google Agenda heeft sinds de update in november een leuke designfeature gekregen. Op basis van de activiteit die je hebt gepland, stelt Google soms een plaatje in. Dat kan bijvoorbeeld een foto of kaart zijn van de locatie waar je hebt afgesproken – of dat nou gewoon in de stad of middels een vliegreis is – of een illustratie van die activiteit – zoals glazen wanneer je een drankje, bijvoorbeeld. Google is momenteel bezig met het uitrollen van de update, dus je kunt hem elk moment op je tablet, phablet of smartphone verwachten.

  • Google Agenda
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.