Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google I/O 2015 vindt plaats op 28 en 29 mei

Geschreven door
Geplaatst op11 februari 2015, 14:35 CategorieAndroid

Elk jaar kijken de echte Android- en Google-fans er weer naar uit; de I/O conferentie. Vandaag heeft de internetgigant bekendgemaakt dat de conferentie dit jaar op 29 en 29 mei zal plaatsvinden, zoals elke keer in het Moscone Center in San Francisco.

Google heeft vandaag een uitnodiging de deur uitgedaan waaruit we op kunnen maken dat we 28 en 29 mei vrij moeten houden, als we geïnteresseerd zijn in de laatste ontwikkelingen van het bedrijf althans. De kans is groot dat Google tijdens de conferentie de laatste innovaties op het gebied van software en hardware toont. Daarnaast gaat het bedrijf aan de slag met ontwikkelaars die aanwezig zijn, onder meer middels presentaties en workshops.

Wat we precies kunnen verwachten van Google I/O 2015 is nog onduidelijk maar het evenement staat elk jaar in het teken van innovatie. Vorig jaar toonde het bedrijf het Material Design van Android 5.0 Lollipop en werd aandacht besteed aan Android Wear. Mogelijk krijgen we dit jaar meer te zien van een nieuwe Android-versie en besteed het bedrijf aandacht aan het onlangs gelanceerde Android TV.

Vanaf 17 maart kun je jezelf aanmelden voor Google I/O 2015. Om 18:00 gaat de registratie open en kun je een formulier invullen om kans te maken op kaarten. Google gooit alle aanmeldingen op een hoop en loodt hier een aantal gelukkigen uit.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.