Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Grudgeball: Enter the Chaosphere uit op Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op23 februari 2015, 12:15 CategorieAndroid

Cartoon Network heeft een nieuwe game rondom één van z’n shows uitgebracht, namelijk Grudgeball: Enter the Chaosphere. Deze game bevat personages vanuit de animatieserie Regular Show.

Grudgeball is het trefbal van de toekomst volgens Regular Show

De toekomst. Een periode waarvan we eigenlijk vrij weinig weten, maar we vaak maar al te graag willen zijn. Ben je toevallig iemand die professioneel trefbal speelt, dan kan de toekomst er nogal… anders uitzien dan je wellicht verwacht. Tenminste, als we de makers van de serie Regular Show moeten geloven. Op basis van die animatieserie is namelijk een nieuwe Android- en iOS-game uitgebracht, getiteld Grudgeball: Enter the Chaosphere. De subtitel? Regular Show’s Extreme Sport of the Future. Dat belooft in elk geval wat.

Cartoon Networks Grudgeball: Enter the Chaosphere bevat veel en fijne animaties, bovenop simpel te begrijpen game mechanics (zie mechanics als spelregels, de regels van de wereld van de game) en natuurlijk een verslavend karakter. Het doel is simpel: versla je tegenstanders in potjes futuristisch trefbal. Je kunt daarbij gebruikmaken van speciale aanvallen, zoals vuurballen, explosies en gifaanvallen, en door ontwijkende manoeuvres uit te halen – nee, een potje Grudgeball klinkt alles behálve saai.

Het mooiste aan Grudgeball is misschien nog wel dat je op één tablet met twee spelers kunt spelen. Verder kost de game je eenmalig 2,53 euro op Android en 2,99 euro op iOS en je hebt verder geen last van in-app-aankopen. Mocht je ooit ene Game Boy Advance gehad hebben met daarop het spel Dodge Ball Advance (ik in elk geval wel), dan is de kans groot dat je tien jaar later deze game wel kunt waarderen. Let wel op: je hebt minstens Android 4.0 of iOS 8.0 nodig om deze game te kunnen speciale op je tablet.

  • Grudgeball: Enther the Chaosphere
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.