Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HP Pro Tablet 408 G1 met Windows 8.1 te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op17 februari 2015, 12:43 CategorieWindows

HP heeft begin dit jaar diverse nieuwe tablets en convertibles aangekondigd, waaronder de Pro Tablet 408 G1 met Windows 8.1. Dit model, gericht op zakelijke gebruikers, kan inmiddels in Nederland gekocht worden voor een prijs rond de 350 euro.

De Pro Tablet 408 G1 is een stand-alone tablet met een formaat van 8-inch en een Intel Atom Z3736F-processor onder de motorkap. De tablet is voorzien van een 1.280 bij 800 pixels resolutie, 2GB aan werkgeheugen, 32GB aan opslaggeheugen, een 2 megapixel camera aan de voorzijde en een 8 megapixel camera aan de achterzijde. Qua connectiviteit is dit model rijkelijk uitgerust, met onder meer een microUSB-poort, een microHDMI-poort, WiFi 802.11 a/b/g/n en Bluetooth 4.0. Ook is gps aanwezig voor locatiebepaling.

HP-Pro-Tablet-408-G1-1

De tablet wordt geleverd met Windows 8.1-software en komt met een jaarabonnement op Office 365 waardoor de Office-apps van Microsoft te gebruiken zijn. Daarbij levert HP een groot aantal zakelijke apps en programma’s mee en wordt er een aantal accessoires voor de tablet op de markt gebracht.

De HP Pro Tablet 408 G1 kan inmiddels bij onder meer CentralPoint en MaxICT gekocht worden voor een prijs die net onder de 350 euro ligt.

  • Delen:
HP Pro Tablet 408 G1
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.