Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘HTC Hima Ace wordt HTC A55-phablet’

Geschreven door
Geplaatst op2 februari 2015, 17:07 CategorieAndroid

HTC heeft naar verluidt de HTC Hima Ace geschrapt en daarvoor in de plaats zouden we de phablet HTC A55 gaan krijgen. Althans, volgens de nieuwe geruchten over het toestel; HTC heeft nog niets laten weten.

‘HTC Hima Ace wordt HTC A55’

Wanneer je nu een bericht over HTC in de media tegenkomt, dan is de kans groot dat het over de smartphone One M9 gaat. Maar volgens het Twitter-profiel @upleaks, waar wel vaker accurate informatie vandaan komt, ver voordat een fabrikant iets bekendmaakt, is HTC ook bezig met de HTC A55. Het zou hier gaan om een high-end phablet: eentje waarvan eerder al werd gemeld dat het de HTC Hima Plus zou kunnen zijn. Er doen zich dus al een tijdje geruchten de ronde over een nieuwe phablet van HTC. Niet de Hima Plus, maar blijkbaar de A55.

Een high-end phablet dus, daar mogen we de nodige specs van verwachten. En als de berichtgeving van het Twitter-account klopt, krijgen we die ook. Onder de motorkap zouden we een 64 bit octacore-processor, geklokt op 2GHz, 3GB aan werkgeheugen en 32GB aan intern geheugen kunnen terugvinden. Het scherm zou 5,5 inch groot worden, met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Qua camera’s zit het ook wel snor: 20 megapixels aan de achterkant en 13 megapixels of vier megapixels (, maar dan UltraPixel) aan de voorkant.

Verder zou de phablet beschikken over BoomSound, bluetooth 4.1, 3000mAh-batterij en Desire Sense 7.0, maar geen Android 5.0. De releasedatum zou deze maand al moeten zijn – mocht HTC dit toestel dus willen lanceren, dan moet de aankondiging snel volgen. Op zich zijn dit allemaal high-end specs, maar we maken ons wel zorgen over de batterij. Die lijkt ons niet krachtig genoeg om het grote scherm, met al z’n prestaties onder de motorkap, heel de dag van genoeg energie te voorzien. Het is nu afwachten wat HTC bekendmaakt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.