Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Interessante rpg Tap Heroes gelanceerd op Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op24 februari 2015, 9:43 CategorieAndroid

Spelontwikkelaar VaragtP heeft een interessante rpg op Android en iOS uitgebracht: Tap Heroes. Deze rpg speel je anders dan je gewend bent van traditionele role playing games.

Tap Heroes is een fraaie rpg voor Android en iOS

Mocht je de naam VaragtP herkennen, dan kan dat kloppen. Eerder bracht deze studio al namelijk games als Loot Hero, Run Bird Run en Pango Slide uit. Vandaag wordt er een nieuwe game aan de rijtje gevoegd: Tap Heroes. Tap Heroes heeft een unieke visuele stijl en is een interessante, onconventionele rpg (role playing game), die je anders speelt dan je mogelijk van het genre gewend bent. Daar waar rpgs vaak lang duren en ontzettend veel gameplay mechanics hebben, pakt Tap Heroes het op een andere wijze aan.

Maar de basis van Tap Heroes is nog wel hetzelfde als een traditionele rpg. Je gaat op pad om alle monsters in het land te verslaan en in dat proces doe je veel ervaring op waardoor je sterker wordt. Onderweg kom je langs allerlei locaties, zoals bossen, woestijnen, jungles, moerassen en grotten, om enkele voorbeelden te geven. Ook ben je in staat om nieuwe teamleden aan te nemen, die je later weer kunnen helpen bij de sterker wordende vijanden, waaronder de vele boss battles (eindbaasgevechten) die de game rijk is.

De opmerkelijke visuele stijl, die ons doet denken aan console-rpg-serie Paper Mario van Nintendo, wordt eigenlijk gebruikt als basis voor de gameplay. Het lijkt er namelijk op dat deze game zich op een podium afspeelt en alleen de achtergronden en dergelijke veranderen, terwijl je zelf niet door de wereld loopt. Ook dien je veel en snel te tappen, vandaar de naam Tap Heroes, zowel op het monsters als de opties onderin. Je kunt een gratis versie van de game downloaden; koop je hem, dan krijg je een extra personage erbij.

  • Tap Heroes
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.