Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iOS 8.4 bevat Apples muziekstreamingdienst’

Geschreven door
Geplaatst op10 februari 2015, 9:32 CategorieiPad

Naar verluidt is Apple voornemens de eigen muziekstreamingdienst Beats te integreren met de aankomende besturingssysteemupdate iOS 8.4.  Ondertussen werkt Apple nog aan consumentenversies van iOS 8.2 en 8.3.

iOS 8.4 kan muziekstreamingdienst Beats bevatten

Hoewel we nog wachten op de release van iOS 8.2, die nu al vijf keer in bèta-vorm is uitgebracht voor ontwikkelaars, en iOS 8.3 ook al in de pijplijn zit, werkt Apple ondertussen alweer aan de volgende grote update: iOS 8.4. Tot op heden hebben we daar nog niets van vernomen, maar vandaag is er een gerucht over verschenen. De nieuwe muziekstreamingdienst van Apple, Beats, zou namelijk geïntegreerd moeten worden het met besturingssysteem; de update zou pas na de release van de Apple Watch (in Noord-Amerika) verschijnen.

Althans, bronnen claimen dat Apple dit momenteel aan het overwegen is. Het zou ook kunnen zijn dat we de dienst pas in iOS 9 gaan zien, waar we gisteren opeens nieuws van binnen kregen. Met de volgende grote versie van het iOS, wil Apple zich weliswaar minder concentreren op nieuwe features, maar dat betekent natuurlijk niet dat er helemaal geen nieuwe mogelijkheden geïntroduceerd worden. Het is nog even afwachten wat Apple hier zelf over naar buiten brengt, maar dat kan nog wel even duren.

Ondertussen hebben we nog steeds geen consumentenversie van iOS 8.2, maar zien we wel dat iOS 8.3 momenteel in bèta-vorm is uitgebracht voor ontwikkelaars. De grootste feature van deze update is de ondersteuning voor CarPlay. Maar om die functie te kunnen gebruiken, moeten auto’s uitgerust zijn met Apple-software. Daarnaast brengt iOS 8.3 nieuwe emoji en een nieuw emoji-scherm, verbeterde log-in-mogelijkheden voor mensen met een Google-account en een uitbreiding van Apple Pay.

  • Delen:
Apple iPad Air 2
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.