Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iOS-apps Box werken nu samen met Microsoft Office

Geschreven door
Geplaatst op18 februari 2015, 11:47 CategorieApplicaties

Met de integratie van Box in Microsoft Office is het mogelijk direct bestanden te openen, bewerken en op te slaan in de cloudopslagdienst. Ook werkt Box nu beter met de mailapplicatie van Microsoft, het onlangs vernieuwde Outlook.

Box en Microsoft Office werken beter samen

Box en Microsoft hebben bekendgemaakt dat het straks voor iedereen weer een beetje gemakkelijker wordt content te openen op allerlei apparaten, wanneer je werkt met Microsoft Office en gebruikmaakt van de cloudopslagdienst Box. Met deze zet kunnen gebruikers rechtstreeks vanuit Office voor iOS documenten openen, bewerken en weer opslaan in Box. Dit zorgt voor een naadloze verbinding tussen Box en Office Online. Bovendien werkt het ook beter met Outlook voor iPhone en iPad, die onlangs nog een flinke make-over kreeg.

Box is een cloudopslagdienst dat zich met name concentreert op bedrijven. Het unique selling point van deze dienst is content collaboration: collega’s kunnen zodoende beter en gemakkelijker aan dezelfde bestanden werken, waardoor het werken efficiënter moet verlopen. Daarnaast helpt Box bedrijven van elke grootte en in elke sector met veilige toegang tot en beheer van hun bedrijfskritische informatie in de cloud. Een integratie met Microsoft Office lijkt daardoor de perfect zet voor beide bedrijven: iedereen profiteert ervan.

Het idee achter het nieuwe Outlook is wat Microsoft betreft helder: met de app, beschikbaar voor smartphone en tablet, is het de bedoeling om je e-mail net zo efficiënt te beheren op je smart device als op je computer – of dat nou gaat om zakelijke of persoonlijke e-mail. De applicatie biedt een kalenderfunctie aan en heeft direct toegang tot verschillende cloudopslagdienst, waaronder Microsoft OneDrive en natuurlijk Dropbox, maar ook Google Drive, evenals zelf in te stellen veegbewegingen, zodat de app naar eigen gebruik in te vullen is.

  • Box
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.