Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iPad Air 2-reclame toont muzikale mogelijkheden

Geschreven door
Geplaatst op9 februari 2015, 10:26 CategorieiPad

Apple heeft een nieuwe iPad Air 2-reclame online gezet, waarin we zie dat we ook prima muziek met de iPad kunnen maken. In de reclame zien we ook enkele muzikale applicaties voorbijkomen, al is het heel snel.

Muziek maken met iPad Air 2

Apple heeft een nieuwe iPad Air 2-reclame vrijgegeven. In de video, die je hieronder kunt bekijken, zien we hoe je de iPad ook kunt gebruiken voor het maken van muziek. We zien de artiest Elliphant haar werk doen: ze produceert haar eigen liedjes met de tablet en gebruikt het apparaat zelfs live op het podium. Nu mag de muziek misschien niet je stijl zijn, maar het is toch wel tof om te bedenken dat het allemaal kan. Apps die we onder andere voorbij zien komen zijn Apples eigen Garageband en third-party-applicaties als Manual Camera en Nano Studio.

De iPad Air 2 is, zoals de naam al doet vermoeden, de opvolger van de iPad Air die in 2013 aangekondigd werd. Het is een tablet met een scherm van 9,7 inch, met een resolutie van 2048 bij 1536 pixels. Het mooiste aan het scherm van de Air 2 is het gelamineerde display: niet alleen maakt dit de tablet dunner, ook worden reflecties minder duidelijk weergegeven. Onder de motorkap zien we de Apple A8X-processor terug, een processor die speciaal voor de iPad Air 2 ontwikkeld is. De chip maakt gebruik van de tweede generatie 64-bit-architectuur.

Verder is de iPad Air 2 voorzien van dual-microphones, dual-band (2.4GHz en 5GHz) 802.11a/​b/​g/​n/​ac Wi-Fi en MIMO voor sneller internet, optioneel ondersteuning voor mobiel internet via 4G/3G, 16GB tot aan 128GB aan opslaggeheugen, Bluetooth 4.0 voor draadloze communicatie, een digitaal kompas en aGPS voor de 3G/4G modellen. De batterijduur van de iPad Air 2 bedraagt 10 uur, net weer iets langer dan die van zijn voorganger. De belangrijkste aansluiting die we op de tablet terugvinden is nog steeds de Lightning-connector.

  • Delen:
Apple iPad Air 2
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.