Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Kalender-app Sunrise nu ook beschikbaar voor Android tablets

Geschreven door
Geplaatst op6 februari 2015, 21:41 CategorieApplicaties

Kalender-app Sunrise is vanaf vanavond ook beschikbaar voor Android tablets. De populaire kalender app is daardoor vanaf nu beschikbaar voor bijna elk platform. Naast de update voor Android tablets zijn ook enkele features toegevoegd.

Sunrise

Sunrise lijkt een doodgewone kalender app, maar is een hele moderne kalender app. Naast afspraken en evenementen toevoegen kun je in de app je namelijk verbinding maken met andere platformen. Zo kun je via Facebook de verjaardagen van vrienden in je agenda zetten en evenementen waar je heen gaat automatisch inplannen. Ook kun je verbinding maken met Evernote om je reminders toe te voegen, met LinkedIn om meer informatie te ontvangen over anderen die ook naar een afspraken en nog vele andere services.

Android tablets

Sinds de nieuwste update is de app ook beschikbaar voor Android tablets. Hiervoor is het ontwerp van de Android-versie niet alleen vergroot, maar zijn bepaalde onderdelen ook verplaatst om beter gebruik te kunnen maken van het grotere scherm. Ondanks de design aanpassingen is de app grotendeels hetzelfde als de iPad-versie.

Andere toevoegingen

Naast de mogelijkheid om de app op tablets te gebruiken zijn ook andere features toegevoegd. Zo zijn er 25.000 standaard kalenders toegevoegd, met daarin schoolvakanties, de wedstrijden van je favoriete team of feestdagen. Zo kun je je agenda nog sneller vullen. Ook zijn nieuwe services om verbinding mee te maken toegevoegd: evenementen waarbij je via Eventbrite tickets hebt gekocht kunnen nu automatisch toegevoegd worden aan je kalender, en taken via Google Tasks kunnen ook automatisch toegevoegd worden.

Mogelijke overname door Microsoft

De update komt op een mogelijk druk moment voor Sunrise, aangezien er geruchten gaan dat Microsoft het bedrijf over gaat nemen volgens een website die vaker gelijk heeft als het om overnames gaat, gaat het om een bedrag van 100 miljoen Dollar. Sunrise lijkt zelf ook een beetje te leasen, de titel van de blog waarin de tablet versie wordt aangekondigd is “Today, we’re excited to announce our … new Android app for tablets!”.

  • Sunrise
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.