Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Katy Perry krijgt eigen iOS en Android game

Geschreven door
Geplaatst op6 februari 2015, 14:59 CategorieAndroid

Katy Perry was afgelopen week overal in het nieuws door haar spectaculaire optreden tijdens de Super Bowl, een grote eer voor elke artiest. Wat wil je nou nog meer als zangeres? Een mobiele game blijkbaar, want na Kim Kardashian is Katy Perry aan de beurt voor een game van Glu Mobile.

Kim Kardashian: Hollywood

Glu Mobile is de studio achter Kim Kardashian: Hollywood, waarin spelers hun eigen beroemdheid konden creëren en het leven van een ster konden lijden. Feestjes bezoeken, je eigen kleding aantrekken en jezelf nog rijker maken; spelers kunnen zichzelf helemaal beroemd wanen. Kim Kardashian: Hollywood was een groot succes, met miljoenen actieve spelers. Het spel werd alleen op Android al geïnstalleerd door ongeveer 7.4 miljoen mensen, en afgelopen jaar bracht het in slechts 4 maanden $74.3 miljoen op.

Een cultureel icoon

Fans van Katy Perry mogen dan ook blij zijn, want hun grote idool krijgt nu dezelfde behandeling van Glu Mobile. Het spel krijgt Katy’s stem, persoonlijkheid en stijl. Volgens Glu Mobile worden spelers geïntroduceerd tot een digitale speelplaats van wereldwijd succes en talent. Wat dat precies inhoudt weten we niet, maar je kan er vrij veilig op gokken dat de game het recept van Kim Kardashian: Hollywood gaat volgen. Volgens de CEO van Glu Mobile, Niccolo de Masi, is Katy Perry een logische keuze voor het spel:

Ze is een cultureel icoon, met een enorm grote groep fans.

De naam van de game is nog niet bekend, een releasedatum wel: Ergens in september, dit jaar nog. Ben je op zoek naar leuke games voor op je tablet? Neem dan eens een kijkje in ons app-archief.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.