Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Kleurenprobleem Nvidia Shield opgelost met update

Geschreven door
Geplaatst op27 februari 2015, 8:47 CategorieAndroid

De problemen met de kleurenweergave op sommige Nvidia Shield-tablets zijn eindelijk verholpen dankzij een update voor het apparaat. Je kunt hem nu direct downloaden, mocht je er ook last van hebben gehad.

Kleurenprobleem Nvidia Shield opgelost

Het zal je wellicht niet ontgaan zijn: sommige Nvidia Shield-tablets hadden na die mooie update van vorige week ineens last van een naar kleurenprobleem. Sommige felle kleuren, zoals rood en oranje, werden flets weergeven. Het was dus goed mis met de kleurenweergave op de gaming tablet; een apparaat die het toch echt van levendige kleuren moet hebben om al die mooie graphics van de pc-games die je ernaartoe kunt streamen. Maar gelukkig komen aan dat probleem een einde, aangezien er een update is verschenen.

Die update kun je nu binnenhalen. Heb je dat gedaan, dan moeten de problemen allemaal verholpen zijn. In de update-omschrijving is zelfs te lezen dat Nvidia heeft gewerkt aan een oplossing voor het probleem van de Netflix-applicatie. Op sommige tablets blijkt die app namelijk te crashen, wat uiteraard ten koste gaat van je kijkervaring. Het komt niet vaak voor dat een third-party fabrikant een specifieke app noemt in de beschrijving, maar het maakt de update in elk geval niet minder welkom. Snel downloaden dus!

Twee weken bracht Nvidia een welkome update uit voor de Nvidia Shield Tablet. Die bracht een hoop verbeteringen met zich mee met betrekking tot de batterij, prestaties, oplaadmogelijkheden en de te spelen games via de GRID-gamingdienst. Desondanks was niet iedereen blij met de update, want sommige gebruikers meldden nu dat er problemen zijn ontstaan met de kleurenweergave op het mooie scherm. Het ging voornamelijk om felle kleuren, zoals rood en oranje, die nogal flets overkomen nadat de tablet geüpdatet was.

  • Delen:
Nvidia Shield Tablet
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.