Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Lenovo werkt aan verschillende phablets, met eigen stylus’

Geschreven door
Geplaatst op23 februari 2015, 9:38 CategorieHardware

Lenovo gaat op de aankomende MWC 2015 wellicht een aantal smartphones presenteren; nu blijkt dat er phablets getoond worden. Al deze toestellen wil de fabrikant aankondigen tijdens het evenement.

‘Lenovo kondigt phablets aan tijdens MWC 2015’

Lenovo schijnt voornemens te zijn tijdens Mobile World Congress 2015 (MWC 2015) zes smartphones aan te kondigen: Lenovo Vibe S1, Vibe X3, Vibe P1, Vibe P1 Pro en de Vibe Max. Drie daarvan zouden phablets moeten worden: smartphones met een minimaal scherm van 5,5 inch, de daardoor veel weg hebben van een smartphone/tablet-hybride. De Lenovo Vibe X3 zou zo’n scherm krijgen, van 1080p. Ook krijgt het mogelijk stereospeakers, inclusief Lenovo hi-fi 3.0-software, een vingerafdrukscanner en een 20,7 megapixel-camera.

Daarnaast werkt Lenovo aan de Vibe P1 Pro: een phablet met een scherm van 5,5 inch, een batterij van 5000mAh en een vingerafdrukscanner. Ook werkt het bedrijf nog aan de Lenovo Vibe Max. Dit wordt een phablet die een scherm van maar liefst 6 inch krijgt en met een qhd-resolutie. Dit toestel zou zich focussen op prestaties, maar het is nog niet bekend welke specs we dan onder de motorkap zouden moeten vinden. Bovendien zou dit de eerste Lenovo-phablet met Android als besturingssysteem én een stylus worden.

De stylus zou overigens AnyPen genoemd worden en je kunt er naar verluidt leuke dingen mee. Helaas zijn ook hier geen details over bekendgemaakt. De Lenovo Vibe Max zou tevens een grote batterij van 4000mAh krijgen, een vingerafdrukscanner en nfc-technologie. De berichtgeving rondom alle nieuwe toestellen van Lenovo zijn momenteel een mengeling van geruchten en ‘bevestigd nieuws’, dus we moeten nog even afwachten wat er van de bovenstaande informatie klopt. Maar dat zien we gauw genoeg, tijdens MWC 2015.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.