Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft Outlook voor Android en iOS behoorlijk populair

Geschreven door
Geplaatst op2 februari 2015, 9:11 CategorieAndroid

Microsoft heeft aan het einde van vorige week een nieuwe versie van de e-mailapplicatie Microsoft Outlook uitgebracht voor Android en iOS. En wat blijkt? De app is behoorlijk populair binnen de app-winkels.

Microsoft Outlook-app populair

De nieuwe Microsoft Outlook-app blijkt behoorlijk in de smaak te vallen bij de consument. De applicatie staat nu al namelijk hoog binnen de Google Play Store en App Store, zo blijkt uit een vlugge blik in de digitale winkels. Je hoeft minimale moeite te doen om de applicatie te vinden, want met enkele taps, zonder de naam Outlook maar te hebben ingetikt, heb je de app al op het oog. Wel komen de gebruikers nog wat bugs en andere drempels op de weg tegen, maar dat weerhoud de applicatie er niet van het goed te doen.

Enkele klachten hebben vooralsnog te maken met het gebruik aan ondersteuning voor bijvoorbeeld een Gmail-account. Met Microsoft Outlook kun je namelijk enkel je mail lezen van je Hotmail-, Yahoo-, of Exchange-email-account. Ook missen de gebruikers nog een aantal functies en vindt niet iedereen de minimalistische aanpak even fijn. Maar goed, de e-mail-applicatie is momenteel nog in bèta, dus dat betekent dat Microsoft veel feedback verzamelt en zo snel als mogelijk nieuwe functies implementeert, voordat de volledige versie klaar is.

Het idee achter Microsoft Outlook is wat Microsoft betreft helder: met de app, beschikbaar voor smartphone en tablet, is het de bedoeling om je e-mail net zo efficiënt te beheren op je smart device als op je computer – of dat nou gaat om zakelijke of persoonlijke e-mail. De applicatie biedt een kalenderfunctie aan en heeft direct toegang tot verschillende cloudopslagdienst, waaronder Microsoft OneDrive en natuurlijk Dropbox, maar ook Google Drive, evenals zelf in te stellen veegbewegingen, zodat de app naar eigen gebruik in te vullen is.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.