Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Nieuwe HTC tablet gebaseerd op Google Nexus 9’

Geschreven door
Geplaatst op9 februari 2015, 11:13 CategorieAndroid

Het is een beetje naar de achtergrond geschoven maar vorig jaar gingen er verschillende geruchten waarin gesproken werd over nieuwe tablets van HTC. We hebben natuurlijk de Google Nexus 9, een product van HTC en Google, voorbij zien komen maar de Taiwanese fabrikant zou ook weer eigen tablets willen lanceren.

HTC heeft op het gebied van tablets nog maar weinig interessants laten zien. De eerste tablet van het bedrijf, de HTC Flyer, bleek veel te duur voor de consument en ook de tablets die daarna gelanceerd werden maakten weinig indruk. Met de Nexus 9 laat HTC zien een premium model met een aantrekkelijk prijskaartje te kunnen ontwikkelen en mogelijk gebruikt de Taiwanese fabrikant deze tablet als basis voor een eigen model.

Volgens de bronnen van Upleaks komt HTC in 2015 met één of meerdere eigen tablets op de markt. Volgens de geruchten is één van deze tablets grotendeels te vergelijken met de Google Nexus 9, onder meer qua design en afmetingen. Onder de motorkap zouden er echter wat veranderingen doorgevoerd zijn, al is het onduidelijk of we met een betere of mindere tablet te maken krijgen. Volgens Upleaks hoeven we de tablet in de komende maanden niet te verwachten, als HTC al aan een tablet werkt.

  • Delen:
Google Nexus 9
Android Lollipop (5.0)

Reacties

  1. ronnie
    11 maart, 2016 om 12:12

    Download adobe

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.