Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets


‘Nieuwe iOS-versies worden publiekelijk getest’

Geschreven door
Geplaatst op20 februari 2015, 16:55 CategorieiPad

Het schijnt dat Apple van plan is om nieuwe versies van het iOS publiek te gaan testen voordat ze officieel gelanceerd worden. Dat betekent dat je mogelijk eerder te maken krijgt met een nieuwe versie van het OS.

iOS 8.3 en iOS 9 worden wellicht publiekelijk getest

Apple zou voornemens zijn nieuwe versies van het iOS publiekelijk te gaan willen testen. Veel OS X-gebruikers vroegen zich af wanneer Apple publiekelijke bèta’s zou gaan doorvoeren bij iOS-bezitters, aangezien dat OS X Yosemite weer voor het eerst het geval was. En het lijkt snel te gaan gebeuren. Er gaan nu geruchten de ronde dat Apple iOS 8.3 en iOS 9 publiekelijk wil gaan uitproberen. Dat houdt in dat een grotere groep mensen straks toegang krijgt tot de bèta; misschien leidt het straks ook naar minder complicaties.

In maart moet de volgende bèta van start gaan, die van iOS 8.3 Deze versie van het OS moet onder meer CarPlay, nieuwe emoji en gemakkelijkere methodes voor het inloggen op Google-accounts gaan toevoegen. Daarna is het mogelijk de beurt al aan iOS 9, die Apple naar verwachting in juni gaan tentoonstellen. Apple wil hier inderdaad mee bereiken dat consumenten inderdaad minder vervelende kwaaltjes tegenkomen – over iOS 8 wordt tot nu toe hard geroepen dat het de meest buggy release van het OS ooit is en dat wil je niet als bedrijf.

Toen Apple OS X Yosemite testte met het publiek, had het bedrijf toegang tot één miljoen vrijwilligers. Maar voor iOS wil Apple een veel kleinere groep gebruiken. Wanneer de teller straks op honderdduizend staat, zit de het testpaneel vol; mocht je dan nog mee willen doen, dan kan dat alleen als ontwikkelaar. Apple heeft, zoals gebruikelijk, geen reactie gegeven op dit gerucht, dus we moeten nog even afwachten of het inderdaad klopt dat veel meer mensen mee kunnen doen aan de bèta’s. Nu maar hopen dat het problemen gaat voorkomen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.