Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Odd Bot Out is een fraai platform-puzzelspel

Geschreven door
Geplaatst op2 februari 2015, 11:49 CategorieAndroid

Ben je op zoek naar een leuk puzzelspel waarin physics een grote rol spelen? Dan kun je je lol niet op met de game Odd Bot Out, die puzzelelementen combineert met platformgameplay.

Odd Bot Out nu uit op Android en iOS

Op Android en iOS vind je enorm veel puzzelspellen, waarvan een groot gedeelte gebruikmaakt van physics: dat betekent dat het spel (een vorm van) zwaartekracht bevat die invloed uitoefent op de gameplay. Omdat er zo veel keuze is, moeten deze physics based puzzelspellen van goede huize komen. En dat doet Odd Bot Out gelukkig. Wellicht niet meteen vanaf het begin, maar naarmate je meer tijd spendeert in het spel, zie je hoe de ontwikkelaar blijft voortbouwen op de stevige basis van de game.

Uiteindelijk moet Odd Bot Out zelfs wat complex gaan aanvoelen, maar dat hangt natuurlijk helemaal van de speler af en de manier waarop hij denkt dat het spel werkt. In Odd Bot Out speel je met een robot die niet door de lengtetest is heen gekomen. Je hebt nu de taak om uit het gebouw te geraken waar je gemaakt en gekeurd bent. Je baant je een weg door honderd levels (geen zorgen, de eerste paar zijn vaak heel kort) en moet onderweg spullen verplaatsen, hendels omzetten en objecten in elkaar zetten. En sowieso altijd blijven opletten.

Obb Bot Out kost je eenmalig 1,99 euro, maar er is ook een gratis versie beschikbaar. Mocht je die willen uitproberen, dan kun je de eerste tien levels spelen – maar dat is slechts het topje van de ijsberg. Heb je de demo gedownload, dan kun je middels een in-app-aankoop de volledige game aanschaffen. Er zijn overigens problemen gemeld met de Google Nexus 6, maar andere Android-apparaten (met Lollipop) werken wel prima. Let er wel op dat je minimaal 11MB aan vrije ruimte en Android 2.3.3 en iOS 6.0 nodig hebt.

  • Odd Bot Out
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.