Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy Tab S2 dunner dan iPad Air 2’

Geschreven door
Geplaatst op16 februari 2015, 15:22 CategorieAndroid

De opvolgers van de Samsung Galaxy Tab S 8.4 en S 10.5 worden waarschijnlijker dunner dan de iPad Air 2, die al behoorlijk dun is. Dat melden althans bronnen die bij Samsung claimen te werken.

Nieuwe Samsung-tablets worden dunner dan Apples dunste

Er schijnt nieuwe informatie gelekt te zijn over de opvolgers van de Samsung Galaxy Tab S 8.4- en 10.5-tablets. Naar verluidt worden het high-end-tablets die dunner zullen zijn dan de iPad Air 2, één van de dunste tablets van dit moment. De enige Android-tablet die de iPad Air 2 verslaat, is de Dell Venue 8 met 6 millimeter – die 0,1 millimeter dunner is. Daarnaast wil Samsung de onaangekondigde tablets een metalen behuizing meegeven, zodat de apparaten veel meer premium gaan aanvoelen.

De nieuwe Samsung Galaxy Tab S-tablets zullen in twee formaten verschijnen: een 8 en 9,7 inch. Verder verwachten we dat de apparaten in elk geval Android 5.0 Lollipop als software meekrijgen, die behoorlijk clean moet zijn. Ook de uitgeklede versie van TouchWiz verwachten we aan boord; Samsung voert naar verluidt beide veranderingen al toe aan de smartphone Galaxy S6, dus het zou ons niets verbazen als de nieuwe tablets dezelfde behandeling zouden krijgen. Het is nu wachten tot Samsung de aankondiging doet.

In de zomer van 2014 bracht Samsung de nieuwe Galaxy Tab S-tablets naar Nederland. Het unieke van deze modellen is dat ze beschikken over een amoled-display. Dit display moet zorgen voor een hoge helderheid, een extreem hoog contrast en diepe zwarttinten. De Galaxy Tab S-serie bestaat uit twee modellen; de Galaxy Tab S 10.5 met een formaat van 10.5-inch en de Galaxy Tab S 8.4 met een formaat van 8.4-inch. De tablets hebben dezelfde specs, waaronder een resolutie van 2560 bij 1600 en de Exynos 5 Octa-processor.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab S 8.4
Android Lollipop (5.0)
Samsung Galaxy Tab S 10.5
Android Lollipop (5.0)
Apple iPad Air 2
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.