Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony gaat voor blauw in Android 5.0 Lollipop

Geschreven door
Geplaatst op23 februari 2015, 17:31 CategorieAndroid

Er zijn nieuwe screenshots opgedoken van een Sony Xperia-toestel waar Android 5.0 op aanwezig is. Het gaat hier om Android 5.0.2 en waarschijnlijk is het toestel waar de software op draait de Xperia Z4.

Sony en Android 5.0 Lollipop

Oké, Sony. Duurt lang. Je hebt ons al eens eerder geplaagd met screenschots van een Sony-toestel waar we Lollipop op zagen draaien en nu doe je het weer, waarschijnlijk met een smartphone die nog moet worden aangekondigd. Opvallend aan deze screenshots is het niet aangepaste navigatiemenu aan de onderkant, maar het gebruik van de blauwe kleur aan de bovenkant. In plaats van de kleuren groen en wit te combineren, combineert Sony namelijk volop de kleuren blauw en wit, wat helemaal geen verkeerde combinatie is.

sony-lollipop-1

Wat verder opvalt aan de screenshots, is dat we mogelijk te maken hebben met de Sony Xperia Z4-smartphone. Dat terwijl we overal om ons heen berichten horen over het feit dat Sony zijn smartphonetak haast wil afstaan en volledig wil verdergaan als entertainmentbedrijf, met de PlayStation voorop. Maar de geruchten over een Z4-familie blijven hardnekkig en die komen dan niet uit het niets, denken we dan. Mogelijk betekent de release van een nieuwe Z-smartphone ook de release van een nieuwe Z-tablet, zoals de Z4 Tablet Ultra.

Het is natuurlijk nog niet officieel, want Sony moet de Sony Xperia Z4-lijn nog aankondigen, maar de specificaties van de Sony Xperia Z4 Tablet Ultra zijn mogelijk al gelekt. Dit bakbeest moet een IPS-display van 12,9 inch krijgen, met een resolutie van 3840 bij 2400 pixels. Onder de motorkap zou een Qualcomm Snapdragon 810 64-bit octacore-processor zitten, die dan ook nog eens geklokt is op 2.86 GHz, vergezeld door een indrukwekkend werkgeheugen van 6GB. Intern zou het geheugen uitkomen op 64GB, onbekend is of dat nog uitbreidbaar is.

  • Delen:

Reacties

  1. Jamie
    24 februari, 2015 om 13:21

    Sony heeft altijd problemen. Ze konden het beter bij Televisies en consoles houden.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.