Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony plaagt ons met foto van ‘onbekende’ tablet

Geschreven door
Geplaatst op27 februari 2015, 9:32 CategorieAndroid

Sony heeft op Twitter een foto geplaatst met daarop een onaangekondigde tablet, waarvan wij vermoeden dat het om de Xperia Z4 Tablet gaat. Op het aankomende Mobile World Congress 2015 weten we sowieso meer.

Sony toont tablet op MWX 2015

Sony heeft op Twitter een foto geplaatst met daarop een tablet die het bedrijf nog niet heeft aangekondigd, maar die wel eerder gelekt is. Naar alle waarschijnlijkheid gaat het hier om de Sony Xpera Z4 Tablet, een tablet waar we al maanden geruchten over horen. Sony omschrijft het apparaat op de foto als ‘Dunner. Lichter. Helderder.’ en gebruikt de hashtag ‘SonyMWC’. Ook is in die tweet te lezen dat we op 2 maart 2015 meer te weten komen over deze tablet. Verder heeft Sony officieel niets bekendgemaakt over de tablet.

Het is in elk geval duidelijk, vanwege de grootte van het apparaat, dat het niet om een smartphone gaat, maar echt om een tablet. En dankzij de gelekte afbeelding van eerder deze week, tellen we één en één bij elkaar op om twee te krijgen en kunnen we er langzaamaan van uitgaan dat we hier daadwerkelijk te maken hebben met de Sony Xperia Z4 Tablet. Wat we over die tablet weten is dat het een 2K-scherm krijgt en voorzien is van the latest ultra fast processor en industry leading battery performance. Meer info volgt dus later.

Als we beide foto’s naast elkaar leggen, dan kunnen we zelf alvast concluderen dat het design enorm lijkt op de Sony Xperia Z3 Tablet Compact, zoals de kleur en de hoeken van het apparaat. Het is helaas niet zichtbaar hoe groot het scherm is, dus dat kan nog steeds twee kanten op: gaat het hier om een tablet van 12,9 of 10,1 inch? De Sony Xperia Z2 Tablet heeft er één van 10,1, dus het zou in die zin zijn opvolger kunnen worden, terwijl er een trend gaande is dat tablets steeds groter worden. Na 2 maart weten we alles zeker.

  • Delen:
Sony Xperia Z3 Tablet Compact
Android KitKat (4.4)
Sony Xperia Z2 Tablet
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.