Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony SGP771 duikt op, mogelijk Sony’s tablet voor 2015

Geschreven door
Geplaatst op3 februari 2015, 13:36 CategorieAndroid

Er is een niet eerder verschenen modelnummer opgedoken van een Sony-tablet: de SGP771. Waarschijnlijk is dit Sony’s tablet voor 2015. Kan dit de 13 inch-tablet zijn waar we al eerder over hebben gehoord?

Sony’s tablet voor 2015?

Er is een modelnummer opgedoken van een Sony-tablet waar we in feite nog niets van af weten: de SGP771. De kans is echter aannemelijk dat dit de Sony-tablet van 2015 gaat zijn. In 2013 zagen we een Sony-tablet gelanceerd worden met het modelnummer SGP3xx (de Sony Xperia Tablet Z) en in 2014 was daar de tablet met het modelnummer SGP5xx (de Sony Xperia Z2 Tablet), dus zou het kunnen zijn dat we dit jaar een Sony-tablet kunnen tegenkomen die het modelnummer SGP7xx gaat hebben, zoals de SGP771.

De twee bovengenoemde tablets hebben allebei een scherm van 10 inch. Vorig jaar lanceerde Sony nog een andere tablet: de Sony Xperia Z3 Tablet Compact, met een scherm van 8 inch. Die tablet had het modelnummer SGP6xx, dus het zou kunnen zijn dat Sony oneven getallen in de modelnummers gebruik om aan te geven dat het om een groot apparaat gaat. Wellicht gaat het hier zelfs om de 12 inch-tablet waar we al meer over hebben gehoord, maar waar Sony uiteraard nog niets over heeft bekendgemaakt.

Sony zou namelijk werken aan de Z4 Tablet Ultra; die krijgt volgens geruchten een IPS-display van 12,9 inch, met een resolutie van 3840 bij 2400 pixels. Onder de motorkap zou een Qualcomm Snapdragon 810 64-bit octacore-processor zitten, die dan ook nog eens geklokt is op 2.86 GHz, vergezeld door een indrukwekkend werkgeheugen van 6GB. Intern zou het geheugen uitkomen op 64GB. De tablet krijgt verder een HDMI 1.4-poort,  Android 5.0, een batterij van 12,100mAh en een 8 megapixel-camera.

  • Delen:
Sony Xperia Z3 Tablet Compact
Android KitKat (4.4)
Sony Xperia Z2 Tablet
Android KitKat (4.4)
Sony Xperia Tablet Z
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.