Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Square Enix lanceert Heavenstrike Rivals voor Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op26 februari 2015, 11:21 CategorieAndroid

De Japanse spellenuitgever Square Enix heeft samen met de Britse spelontwikkelaar Heavenstrike Rivals uitgebracht voor Android en iOS. De game combineert gamedesign-elementen van het oosten met het westen.

Square Enix lanceert Heavenstrike Rivals

De Japanse spellenboer Square Enix, een naam die je wellicht kent van de vele Dragon Quest– en Final Fantasy-spellen, heeft samen met de Britse game-ontwikkelaar Mediatonic de game Heavenstrike Rivals uitgebracht op Android en iOS. Heavenstrike Rivals is een diepgaande strategische rpg, waar je even voor moet zitten. Het combineert die gameplay echter met fijne visuals die het leerproces en daarna het gamen aangenaam maken. Mocht je dus trek hebben in een diepere game op je tablet, check dan deze eens.

Voor de gamers onder ons is het goed om te weten dat Heavenstrike Rivals gamedesign-elementen uit het oosten en het westen combineert. Wat dát precies inhoudt, is wellicht leuker om zelf te ontdekken, aangezien dat wel één van de sterkere punten van de game is. Heavenstrike Rivals heeft een lange singeplayer-avontuur, met daarin meer dan tweehonderd personages die je kunt tegenkomen en kunt opnemen in je team, en beschikt over een uitgebreide multiplayer modus waar je tegen mensen van over heel de wereld kunt spelen.

Andere leuke feiten voor gameliefhebbers onder ons, vooral wanneer je bekend bent met de Final Fantasy-reeks en daar geen genoeg van kunt krijgen: de character design zijn gemaakt door Ryoma Ito, verantwoord voor de design van het geliefde Final Fantasy Tactics Advance op de Gameboy Advance, en de muziek is gecomponeerd door Ryo Yamazaki, die de muziek verzorgde in het exclusieve Wii-spel Final Fantasy Crystal Chronicles: Crystal Bearers. De game is gratis te spelen, maar bevat wel enkele optionele in-app-aankopen.

  • Heavenstrike Rivals
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.