Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Stabiele versie VLC voor Android verschijnt in Play Store

Geschreven door
Geplaatst op5 februari 2015, 10:10 CategorieAndroid

Sinds een paar maanden is er een betaversie van de populaire mediaspeler VLC in de Play Store te vinden maar sinds deze week kun je ook kiezen voor de stabiele versie. Videolabs, de ontwikkelaar van Video LAN Client, heeft deze week VLC for Android uitgebracht.

Sinds de lancering van VLC voor Android is de term ‘beta’ in de naam te vinden, wat betekent dat de app nog niet stabiel is en getest wordt. Er kunnen dus wat kinderziekten inzitten en de gebruikservaringen liepen dan ook uiteen. Deze bugs en kinderziekten zijn volgens de ontwikkelaar allemaal verwijderd uit de stabiele versie die sinds vandaag gratis uit de Play Store te downloaden is.

De nieuwe versie van VLC voor Android moet dus soepel en snel op je Android tablet, phablet of smartphone werken en is volgens de ontwikkelaar ontworpen volgens de Material Design-richtlijnen van Google. De betaversie van de app is overigens nog steeds in de Play Store te vinden en zal daar ook te vinden blijven. Deze versie wordt vanaf nu gebruikt om nieuwe features en functies te testen maar kan dus bugs bevatten.

De VLC mediaspeler voor Android is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • VLC voor Android

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.