Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets


In Staying Together bestuur je twee personages tegelijk

Geschreven door
Geplaatst op13 februari 2015, 10:34 CategorieAndroid

In het spel Staying Together krijg je de taak twee personages tegelijk te besturen – dat zorgt ervoor dat je als speler vooruit moet denken. Want je kunt het ene personage wel naar het einde loodsen, maar dan moet die andere nog.

Staying Together is een platform-puzzelspel

Staying Together is een game van spelontwikkelaar Naquatic. Het is een platform-puzzelspel waarin je twee personages tegelijkertijd naar het einde moet zien te krijgen. Er is weinig verhaal te bekennen in deze titel, maar dat wat aanwezig is moet voldoende zijn om je te motiveren deze game te spelen. Je hebt namelijk de taak om de twee geliefden in het spel te herenigen. Lukt het je om slechts één personage naar het einde van het level te brengen, dan heb je dus gefaald; want ze moeten allebei tegelijkertijd aankomen.

Er zijn natuurlijk een hoop puzzel-platformspellen op de Google Play Store en de App Store, maar er zijn er maar weinig die er zo goed verzorgd uitzien. Bovendien doet de game denken aan een 2D-versie van de Xbox-titel Ilomilo (eveneens een puzzel-platformspel, maar dan in 3D), waarin je met twee spelers dezelfde opdracht krijgt. Je hoeft weliswaar niet twee personages tegelijkertijd te besturen en de wereld mag dan wellicht niet plat zijn, je krijgt nog steeds te maken met puzzel en uitdagingen die op elkaar lijken.

De game is nu verkrijgbaar voor zowel iOS als Android en is initieel gratis te downloaden. Wil je extra levels downloaden, dan zul je je portemonnee moeten trekken. Maar tegen die tijd heb je al wat van de game kunnen proeven en weet je of de aankoop gerechtvaardigd is. Om de game op Android te laten draaien heb je minstens Android 2.3 of hoger nodig en 29MB aan vrije schijfruimte, dus dat moet op zich geen probleem vormen. iOS-eigenaars hebben tenminste 68MB en iOS 4.3 nodig om Staying Together te kunnen spelen.

  • Staying Together
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.