Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Stratego Single Player verschenen voor Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op12 februari 2015, 11:08 CategorieAndroid

De Nederlandse gamestudio Youdagames heeft een singleplayer-variant van het populaire bordspel Stratego uitgebracht voor Android en iOS. In deze versie van Stratego speel je niet tegen een vriend, maar tegen een computer.

Stratego in je eentje spelen

Het Nederlandse Youagames brengt Stratego Single Play naar Android en iOS. De gloednieuwe versie van de klassieker onder de bordspelen is een mobiele editie van het fysieke bordspel en kan op zowel smartphones als tablets worden gespeeld. Het uiterlijk is helemaal van deze tijd en heeft een frisse uitstraling, die bij iedereen in de smaak zou moeten vallen. En de naam zegt het al: je kunt dit spel alleen spelen tegen de computer. En dankzij de AI engine – ontworpen door een wereldkampioen Stratego – is het spel beter dan ooit.

Bij Stratego draait het om tactiek, strategie en keiharde bluf: een combinatie van schaken en poker. Wereldwijd zijn er meer dan 50 miljoen exemplaren van dit beroemde bordspel verkocht. Deze versie van Stratego heeft een nieuwe en verbeterde AI-tegenstander die je op makkelijk, normaal en moeilijk kunt instellen om aan te laten sluiten bij jouw tactische vaardigheden. Je kunt zoveel veldslagen spelen als je wilt, in drie verschillende speelstanden (waaronder een snelle match). Houd je prestaties bij in de algemene statistieken.

AI staat voor Artificial Intelligence en betekent in dit geval ‘de computer’ waar je tegen speelt. Stratego Single Player is vanaf nu te downloaden vanuit de Google Play Store en App Store en kost je eenmalig 1,99 euro. Voor Android moet je tenminste 43MB vrij en Android 2.3 of hoger hebben om het spel te kunnen installeren. Heb je een iOS-apparaat, dan heb je tenminste 63MB en iOS 4.3 of later hebben. Hoewel de game Stratego Single Player heet, blijft het toch wel zonde dat er geen multiplayer aanwezig is. Dan is Stratego pas op z’n best.

  • Stratego Single Player
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.