Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets


Supermarktketen Jumbo lanceert bestel-app voor tablets

Geschreven door
Geplaatst op25 februari 2015, 21:33 CategorieAndroid

Zit je liever thuis op de bank dan dat je naar de supermarkt gaat om je boodschappenlijstje af te werken? Dan heeft Jumbo de oplossing voor je. De supermarktketen lanceert vandaag namelijk een bestel-app die speciaal ontwikkeld is voor tablets. De app, waarmee boodschappen besteld kunnen worden, is beschikbaar voor iOS en Android.

Klanten van Jumbo die gebruikmaken van de gratis bestel-app voor tablets hebben keuze uit bijna 20.000 producten en kunnen hun bestelling ophalen bij één van de circa 30 Pick Up Points. Er was al een applicatie waarmee bestellingen geplaatst konden worden beschikbaar voor smartphones maar nu is de app ook geoptimaliseerd voor het grotere scherm van een tablet.

Het mooie is dat je niet per se in één keer je boodschappenlijstje hoeft af te maken. Je kunt namelijk beginnen met het samenstellen op je computer, om vervolgens het boodschappenlijstje aan te vullen op je smartphone of tablet. Je kunt dus op elk moment van de dag, met elk apparaat, je boodschappenlijst bijwerken. Een bestelling die voor middernacht wordt geplaatst, kan de volgende middag al worden opgehaald bij een Pick Up Point. Op dit moment zijn er al zo’n 30 Pick Up Points in onder meer Best, Utrecht, Oostzaan, Eindhoven, Schijndel, Boxtel, Barendrecht, Hellevoetsluis en Woerden.

  • Jumbo
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.